stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Matevž po odmevnem sporu

4. 5. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
Matevž, Poroka na prvi pogled

Matevž foto: Planet TV

Matevž se sicer zaveda, da je del spora med Mašo in Meri, a se v prepir kljub temu ni vključil. Kaj meni o vsem skupaj?

Povod za netenje drame v zaključnem delu oddaje Poroka na prvi pogled so bila Matevževa sporočila, ki jih je namenil dekletu, ki je bilo v času snemanja eksperimenta ena izmed aktualnih udeleženk šova Sanjski moški. Mašino izpostavljanje Matevževega ravnanja je eskaliralo na zadnji večerji, kjer se je z Meri močno sprla. Pa Matevž? Slednji je ocenil, da je situacija komplicirane narave, zdi se mu, da da bi lahko aktivno sodeloval le tako, da bi Meri pomiril in ji ne dovolil, da se spusti v spor z Mašo.

Matevž na večerji foto: Planet TV

»Tukaj bi mogoče jaz lahko kaj komentiral, mogoče pomiril stvar, ampak nekako se meni niti ne zdi vredno vmešavati. Midva z Meri sva namreč to zaključila … Tiče se to v bistvu bolj naju z Meri, kot pa Maše in se mi je iskreno zdelo povsem nepotrebno, da se Maša vmešava zraven,« je dejal snemalni ekipi, kasneje pa še pojasnil, kako je doživel preostanek večera, ko so skušali z ostalimi pari mirneje zaključiti preostanek zadnjega druženja.

»Samo vzdušje je bilo na začetku definitivno napeto. Sicer se mi zdi, da so se kar dovolj hitro pomirili. Meri in Maša sta se pač ignorirali, oz. druga drugi nista več dajali pozornosti, čeprav se je vmes začutila neka takšna čudna energija. Sem pa v bistvu vsake toliko preveril pri Meri, če je v redu … Ampak mislim, da je bilo po vsem tem, ko se je zaključilo, vse o.k..«

prejšnji članek
MasterChef: Nik razkril skrivnost Sandrine uspešnosti
Resničnostni šovi
MasterChef: Nik razkril skrivnost Sandrine uspešnosti
naslednji članek
Tragična vest: Umrl Jasmin Stavros
Svet slavnih
Tragična vest: Umrl Jasmin Stavros