pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef Slovenija: Prvi izločitveni test poskrbel za veliko presenečenje

21. 3. 2024; 10.05
Avtor: K.M.
MasterChef

V oddaji MasterChef je bil čas za prvi izločitveni test. foto: Zajem zaslona/Voyo

Deseta sezona bo polna novosti in presenečenj. Za prvega so poskrbeli že po prvem izločitvenem testu. Se strinjate z odločitvijo?

Za nami je prvi izločitveni test desete sezone šova Master Chef Slovenija. Tekmovalci so tako po prvih neuspešnih izzivih dobili še eno priložnost, da se dokažejo. Za obstanek v oddaji se je za kuhinjskim pultom borilo sedem tekmovalcev, pripraviti pa so morali legendarne jedi oddaj preteklih sezon. Te so nekaterim povzročale kar nekaj preglavic. Kot zadnja pa se je na balkon po napetem boju s čokoladnim piškotom uvrstila Dana. 

Kot so na začetku oddaje napovedali sodniki, bi se moral od oddaje posloviti tisti, ki ni uspel navdušiti s pripravo nobene izmed šestih jedi. A so si na koncu premislili in Roku dali še eno priložnost. "Danes te je povozil čas, saj ves, kaj te čaka. Rok, mi verjamemo v druge priložnosti in zato v prvem tednu domov ne bo odšel nihče. Ostajaš v Master Chef kuhinji, pridruži se ostalim," so besede, s katerimi je za presenečenje prvega tedna poskrbel Karim. "Če bi si zaželel eno stvar letos, bi bila ta najlepša," pa je zatem, ko je ostal v tekmovanju, povedal 54-letni oče treh hčera in najstarejši tekmovalec letošnje sezone Rok Novak. 

Rok Novak foto: POP TV

prejšnji članek
Skrito v raju: 'Dino' zasebno navdušuje z modnim slogom
Svet slavnih
Skrito v raju: 'Dino' zasebno navdušuje z modnim slogom
naslednji članek
Hrvaške glasbenike vodi ljubezen
Svet slavnih
Hrvaške glasbenike vodi ljubezen