joe biden
Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu spodletijo naslednji nastopi

PREMOGOVNIK VELENJE
Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje rudnika bo stalo milijardo evrov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Nepričakovani obrati usodni za Dano

5. 6. 2024; 03.00
Avtor: K.M.
Dana Ilic

Dana ilić foto: Voyo

Včeraj je tekmovanje MasterChef Slovenija morala zapustiti Dana Ilić, ki je že sama izrazila dvom v to, ali je še dovolj dobra za obstanek v kuharskem tekmovanju.

Včerajšnja oddaja MasterChef Slovenija je bila polna preobratov. Kljub temu, da so tekmovalci kuhali v izločitvenem testu, to še ni pomenilo, da so varni pred izpadom, saj sta tudi Lidija in Jure, ki sta uporabila znački imunitete, prejela zgolj črn predpasnik. Kar pa je pomenilo, da se bosta danes morala spet spopasti v kuhanju izločitvenega testa. Dan, ki je za vse tekmovalce pripravil številna presenečenja, pa je bil na koncu usoden za Dano Ilić, ki sodnikov ni prepričala s svojimi samosami. Dana je sicer še pred ocenjevanjem jedi izpostavila lasten dvom v svoj obstoj. "Občutek imam, da nisem več dovolj dobra, da je počasi čas, da grem domov, čeprav ne želim iti domov," je namreč razkrila. 

Dana Ilić foto: POP TV

"V prvi vrsti so novi prijatelji, v drugi ste vi, hvala, ker ste. Ogromno kuharskega znanja, sestavin, ki jih pred tem nisem poznala in neka vov izkušnja. Zgodba mi je dala neko kulinarično širino, veliko prijateljstev in neko lepo veselje, srečo. Zagotovo ne bom opustila kuhanja in upam, da bo prisoten v mojem življenju," je ob slovesu povedala Dana in razkrila, da verjame, da je zmagovalec letošnje sezone po njenem mnenju Luka.

prejšnji članek
Triki, ki bodo preprečili napade volčje lakote
Zdravje
Triki, ki bodo preprečili napade volčje lakote
naslednji članek
27 let tihe okužbe, nato udarila polna moč raka materničnega vratu
Zdravje
27 let tihe okužbe, nato udarila polna moč raka materničnega vratu