joe biden
Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu spodletijo naslednji nastopi

andrej-hohlun, rusija, ukrajina
Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožom, ki je v lasti Rusa na seznamu sankcij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Jure z mojstrskim krožnikom med TOP 5

12. 6. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
jure-pavlič

Jure Pavlič foto: POP TV

Jure je po Mojmirjevi oceni postregel s krožnikom, ki je identičen originalu, ki ga je skreiral sam. Dosežek je tekmovalca popeljal med TOP 5.

V sinočnji bitki za najboljših pet je navdušil Jure Pavlič, ki je najbolje poustvaril jed, ki jo je za tokratni izziv skreiral sodnik Mojmir Šiftar. Slednji je za tekmovalce pripravil pečenko Wellington z repom žabe v gamberih, ovitimi v nori alge, ter svilnato omako iz rakovih repov in pirejem zelene. Mojmir ob okušanju Juretove kulinarične kreacije ni skoparil z besedami, pohvalil je vse komponente na krožniku in dejal, da bi bil na njegovem mestu ponosen nase.

Jure nas je ob prejemu pohval znova navdušil z skromno in prizemljeno držo, nekoliko bolj se je sprostil šele po tem, ko so v slavni kuhinji razglasili, da je prav on tisti, ki se lahko kot drugi pridruži Lidiji med pet najboljših tekmovalcev.

»To je bila zadnja stopnička, ki sem si jo res želel preskočiti. Tako da TOP 5, zdaj smo tukaj, zdaj pa samo polomi do konca,« je v izjavi strnil misli Jure.

Juretova pečenka Wellington, z repom žabe v gamberih, ovitimi v nori alge, ter svilnato omako iz rakovih repov in pirejem zelene.

Juretova pečenka Wellington, z repom žabe v gamberih, ovitimi v nori alge, ter svilnato omako iz rakovih repov in pirejem zelene. foto: POP TV

prejšnji članek
Zvezda Botrov okronana za najboljšo igralko
Svet slavnih
Zvezda Botrov okronana za najboljšo igralko
naslednji članek
Je lik gorskega zdravnika spremenil igralca?
Svet slavnih
Je lik gorskega zdravnika spremenil igralca?
#nasazenazenska
nasazenazenska