Luka Jezeršek in njegov sin Urh foto: Šimen Zupančič
Urh Jezeršek šteje le deset let, a v spretnosti za kuharskim pultom prekaša marsikatero gospodinjo. Kako le ne, ko pa odrašča v okolju, kjer v usta pomlatijo mnogo več kot zgolj jedi iz klasičnega jedilnika. In ker v njem prasketa tudi velika strast do kuhe, njegov oče pa lahko to zanimanje le še neguje s predajo znanja, ni prav nič nenavadno, da je Urh v eni izmed minulih oddaj zakorakal v najbolj slavno kuhinjo v Sloveniji.
Kot sta oče in sin pojasnila v klepetu za revijo Jana, si je Urh tega že dolgo želel, Luka pa je skupaj z ustvarjalci šova razmišljal, kako bi mu to lahko izpolnil. Ko se je v pripravi jastoga pokazala priložnost, je Urha čakal še sprejemni izpit, nekakšno testiranje, da so se lahko prepričali, da bo deček nalogi kos.
»Doma sva vse dobro naštudirala, vadila in se večkrat posnela, tako da je bil Urh dobro pripravljen,« je povedal Luka, Urh pa je priznal, da ga je v resnici pestila trema, čeravno tega gledalci nismo zaznali. »Ampak ker sem veliko vadil, me potem ni bilo strah.«
Zanimiv klepet z Urhom in Luko vas čaka v reviji Jana. Vabljeni k branju!
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.