baby lasagna
Lady

Vsak tatu je bil premišljen

rok-snežič
Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Natalija Bratkovič: Snemanj nikoli ne prekinjamo

13. 6. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
natalija-bratkovič

Natalija Bratkovič foto: POP TV

Kaj se zgodi, ko postane na posestvu šova Kmetija preveč napeto?

V minulih sezonah šova Kmetija je preteklo že pravo obilje hude krvi. Kar spomnite se kričanja na vse grlo, pa groženj in jeze, ki je odmevala po kmečki pokrajini. Hude ure ni omilila niti prisotnost voditeljice, saj so se ob njenem obisku tekmovalcev pogovori za glavno mizo nemalokrat precej razvneli. Natalije Bratkovič smo povprašali, kaj storijo v takšnih primerih: je potrebna improvizacija ali snemanje preprosto prekinete, če postane preveč napeto?

Natalija Bratkovič foto: POP TV

»Snemanj nikoli ne prekinjamo, kar se zgodi, se zgodi. Prekinemo, če recimo pade kakšen obešalnik, se nam nenapovedano pridruži kakšna žival ali pa, če je kakšen zunanji faktor, recimo glasno letalo, ki med pogovorom leti nad nami in se to sliši v mikrofonih,« pojasni voditeljica in razloži, da je improvizacija zanjo nekaj povsem samoumevnega in običajnega.

»Jaz namreč nikoli ne vem, kaj bo nekdo odgovoril na moje vprašanje in kaj bo sledilo temu. Zgodilo se je tudi že, da so se strasti razvnele do te mere, da sem morala vstati in udariti po mizi. Takrat je vse obstalo. Z avtoriteto med tekmovalci nikoli nisem imela težav, vsem je jasno, kdo stoji ali sedi pred njimi,« še pojasni.

Natalija Bratkovič foto: POP TV

prejšnji članek
MasterChef: Slovo skromne tekmovalke
Resničnostni šovi
MasterChef: Slovo skromne tekmovalke
naslednji članek
Aktual TV: Voditeljica Kaja bo goste zasliševala kar v postelji
Svet slavnih
Aktual TV: Voditeljica Kaja bo goste zasliševala kar v postelji