palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Konec romance za obetaven par

28. 3. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
pari poroka

Pari eksperimenta Poroka na prvi pogled foto: Planet TV, edit: njena.si

Po prvem vtisu sodeč sta veljala za zelo obetaven par in mnogi so komaj čakali, kako se bo pričelo odvijati njuno spoznavanje. Žal se slednje ni odvilo po pričakovanjih ustvarjalcev eksperimenta. Šokirani boste tudi gledalci.

V nocojšnji epizodi priljubljenega eksperimenta Poroka na prvi pogled se bo odvil udarec realnosti. Eden izmed ženinov bo razočaral s svojim vedenjem, ki naj bi se odvil na podlagi neujemanja z izbrano nevesto. Spoznanje o njegovem življenjskem slogu, navadah, odnosu do družbe in sočloveka, splošnem vedenju ter komunikaciji je v nevesti vzbujalo vse bolj odklonilne občutke. Napetost je preko roba pljusknila po neustrezni komunikaciji, ki ji je odprla oči, da ta zgodba žal ne prinaša srečnega konca. Nevesta je tako spakirala svoje stvari in zapustila sodelovanje v eksperimentu.

Kateri izmed parov se je znašel pred nepremostljivo oviro, bo znano v nocojšnji oddaji, ko boste ženina in nevesto v tem tednu videli zadnjič. Na podatek o tem, ali sta dokončno zapustila oddajo, ali pa se bosta kasneje vrnila v eksperiment, bomo morali še malo počakati.

prejšnji članek
Ste opazili hudo napako v šovu Znan obraz ima svoj glas
Resničnostni šovi
Ste opazili hudo napako v šovu Znan obraz ima svoj glas
naslednji članek
Slovenska oblikovalka oblekla mamo oskarjevih nagrajencev
Svet slavnih
Slovenska oblikovalka oblekla mamo oskarjevih nagrajencev