nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Nocoj bo počilo, ozadje skrivnostno bolj, kot se zdi

12. 4. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Prepir foto: Planet TV

Nocoj se bo v oddaji Poroka na prvi pogled odvila večerja, na kateri bomo lahko jasneje videli karakterje nekaterih akterjev. Kdo ne mara laži in glasno brani svoj teritorij, kdo skuša konstruktivno razjasniti situacijo in razumeti vse plati, kdo ne ve, kaj se dogaja, kdo se izmika, kdo se laže in kdo spreneveda?

V oddaji Poroka na prvi pogled sta Hajdi in Sanela izvedeli, da si je Kate dopisovala z njunima soprogoma. Na večerji bosta tako dekleti Kate soočili z razkritjem, fanta pa bosta ob tem ohranila distanco do kritične situacije, na katero se bo Hajdi odzvala zelo burno, Sanela pa premišljeno in predvsem z željo, da bi razumela vse odtenke zgodbe.

Prepir foto: Planet TV

Napeto vzdušje v zasebnem kotičku bo doseglo vrelišče, a srž problema bo ostal preslišan. Medtem ko se bosta dekleti čudili Katinemu medlemu odzivu, v katerem ne bo zaznati slabe vesti, pa bo slednja skušala mirno pojasniti, da je ozadje zgodbe precej drugačno in da je v vse skupaj vpletenih več ljudi. Kot se bo trudila razložiti, se je vse skupaj pričelo že na prvi skupni večerji, ko je bila deležna nespodobnega povabila, na katerega se je naivno odzvala. Kaj bi Kate povedala, če bi ji prisluhnili? Slednje bo morda razkrito v nadaljevanju ...

Prepir foto: Planet TV

prejšnji članek
Ljubitelji mode končno dočakali svoj dan
Moda&Lepota
Ljubitelji mode končno dočakali svoj dan
naslednji članek
Ljubezen po domače: Kdo je upravičeno užaljen?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kdo je upravičeno užaljen?