državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: To se med Sandijem in Kate dogaja, ko ni kamer

19. 4. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Sandi in Kate foto: Planet TV

Kaj se je med Sandijem in Kate zgodilo po razkritju, da si je dopisovala z Andražem in Anžetom? Že tako napeta situacija se je še poslabšala, na plan pa so prišle tudi stvari, o katerih sta prej pred snemalno ekipo molčala.

Strokovnjakinja Milena je obiskala Sandija in Kate, saj je slednja izrazila željo, da bi rada zapustila eksperiment Poroka na prvi pogled. Razlog za to je bil Sandijev odnos izza kamer, medtem ko vzrok za Sandijeve izbruhe tiči v tem, da Kate pred njim beži. Strokovnjakinja eksperimenta Poroka na prvi pogled je ob pogovoru ugotovila, da čeprav si oba želita isto, hkrati ravnata v nasprotni smeri, ki ju seveda ne zbližuje, ampak razdvaja.

Obvezna oprema za vstop v letošnjo pomlad. Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Sandi foto: Planet TV

»Bilo mi je zelo težko pri srcu, ker nisem pričakoval tega. Ker se je umaknila - zdelo se je, da je v svojem svetu, sem pomislil, da se nekaj dogaja. Po vsem tem, kar se je zgodilo ,se nisem lagodno počutil. Ona je pred komunikacijo bežala, tako da se niti nisem imel s kom pogovoriti,« je pojasnil svoje občutke Sandi in izrazil željo po tem, da bi stvari poskušala zgladiti z redno in normalno komunikacijo. »Rad bi, da drug drugega slišiva, da je manj na telefonu, da greva kam skupaj, da skupaj načrtujeva dan, da skupaj tudi kuhava in pospravljava. Tako da se bolj spoznavava in prepletava prijateljske vezi,« je še strokovnjakinji Mileni na samem pojasnil Sandi, medtem ko je Kate potarnala, da izza kamer nanjo veliko kriči in ji govori stvari, ob katerih se počuti slabo. Slednje je tudi razlog, da se umika in nad sabo ustvarja ščit, saj si prizadeva, da se je vse to ne bi dotaknilo. »Rada bi, da bi bil bolj sočuten in da bi me znal poslušati, ne pa da ne sliši, kaj mu govorim, vse kontrira, sliši samo sebe.«

Bosta v nadaljevanju eskperimenta uspela najti skupno besedo?

Kate foto: Planet TV

prejšnji članek
Ljubezen po domače: David nežna duša, ki si želi ljubezni
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: David nežna duša, ki si želi ljubezni
naslednji članek
Šokirane Fehtarje na snemanju napadli objestni fantje
Svet slavnih
Šokirane Fehtarje na snemanju napadli objestni fantje
#obraziavenija
obraziavenija