profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Brez velike laži Jasminina želja ne bi bila izvedljiva

15. 2. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
jasmina, poroka-na-prvi-pogled, aleš

Jasmina foto: Planet TV

Vse tri so si več mesecev delile skrivnost.

»Jaz sem ena čisto navadna, preprosta, 'skulirana' ženska. Predvsem sem zelo realna. Nisem razmišljala o tem, kakšna se bom zdela gledalcem, prijavila sem se zaradi sebe in predvsem zaradi ljubezni,« je v klepetu za Planet TV pojasnila Jasmina, ki pa se je po sprejetju med kandidate letošnje sezone znašla v zagati.

Jasmina namreč ni v situaciji, ko bi lahko preprosto spakirala kovček in jo mahnila od doma. Za takšen podvig bi nujno potrebovala varstvo za hčerki, kar pa ni mačji zalogaj, saj s svojo primarno družino nima stikov, bivšemu partnerju pa njene namere ne bi bile povšeči. In tako je ob posvetu z najstniškima hčerkama sklenila, da do uresničitve želja pride s pomočjo laži.

Kot je na poročnem slavju že zaupala TV soprogu Alešu, je nekdanjemu možu dejala, da gre v bolnišnico, saj je le tako pristal na to, da dekleti vzame k sebi. »S hčerkama sem se pogovorila in strinjale so se ter rekle, da bodo storile vse, kar je treba,« je razložila Jasmina, ki ji je nato načrt uspelo uresničiti. Za čas njene udeležbe v eksperimentu je namreč nekdanji partner mislil, da je v bolnišnici, da temu ni bilo tako, pa naj bi izvedel šele ob razkritju kandidatov 2. sezone eksperimenta.

Jasmina in Aleš foto: Planet TV

prejšnji članek
Joker Out so mu življenje obrnili na glavo
Svet slavnih
Joker Out so mu življenje obrnili na glavo
naslednji članek
Ja, prav vidite, to je Tamara iz šova Sanjski moški
Svet slavnih
Ja, prav vidite, to je Tamara iz šova Sanjski moški