profimedia-0090086427
Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Nekoč sem bil do žensk zelo trd

21. 2. 2023; 11.58
Avtor: V.M.
Rok_PorokaNaPrviPogled

Rok foto: Planet TV

Strokovnjaki so Roku namenili odločno in zelo ambiciozno žensko. Se je v zadnjem obdobju dovolj spremenil, da bo zmogel v harmoniji soustvarjati njun partnerski odnos?

»Nekoč sem bil kar problematičen, zelo hitro sem zašel v razne konflikte. Tako da hvala bogu, sem se posvetil borilnim veščinam, športu … to me je potem verjetno rešilo težjih situacij in večjih problemov,« je svojo preteklost na kratko strnil Rok, ki se bo v nocojšnji oddaji poročil s frizerko Vlasto. Strokovnjaki so se namreč odločili, da bodo skušali povezati dve dominantni osebi. Slednje bi sicer lahko predstavljalo težave, a upajo, da bosta Rok in Vlasta uspešno zgradila pot na točkah, ki ju povezujejo.

»V vezah sem bil zelo zaščitniški, zelo egoističen, se pravi ženska je res morala biti samo za mene. Ker sem se zelo v teh krogih gibal, imam nek balkanski sindrom in zaradi tega sem bil do žensk zelo trd. Ampak zdaj se je to spremenilo,« je v predstavitvi dejal Rok in pojasnil, da se je po rojstvu otrok spremenil in postal boljša oseba. Kako se bosta ujela in ali bo Rok zmogel funkcionirati ob odločni in ambiciozni ženski, ki sicer želi ob sebi alfa moškega, pa bomo videli že zelo kmalu.

Vlasta

Vlasta foto: Planet TV

prejšnji članek
Ste v enostranskem razmerju?
Zdravje
Ste v enostranskem razmerju?
naslednji članek
Primož Peterka: Uspeh je imel veliko ceno
Svet slavnih
Primož Peterka: Uspeh je imel veliko ceno