pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: 'Moški sem, seveda hočem seksat'

22. 2. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
Damir_PorokaNaPrviPogled

Damir foto: Planet TV

Damir je dokaz, da nič ni tako, kot se zdi na prvi pogled. Njegova predstavitvena fotografija namreč daje nekoliko napačen vtis.

Če se je tudi vam sprva zdelo, da je 42-letni Damir miren, zadržan in uglajen moški, ste se že lahko prepričali, da prekipeva od izrazite samozavesti in dominantne moške energije. Bradati Ljubljančan je pravi alfa samec, ki je močno predan borilnim veščinam, vzporednice s slednjimi pa prinaša tudi v partnerske odnose. Meni namreč, da človek tudi v ljubezni potrebuje vzdržljivost, vztrajnost in samodisciplino.

28228805f8ddfabe8b643d32c6ddf2b3.jpeg

»Nisem pa samo borec, imam tudi nežnejšo plat, kar bo moja bodoča žena tudi odkrila,« je v predstavitvi pojasnil Damir, ki od partnerke pričakuje, da ga bo spoštovala, objela, dobro kuhala, se skupaj z njim smejala, ob tem pa priznava, da mu veliko pomenijo tudi nežnosti med rjuhami.

»Moški sem, seveda hočem seksat. Seks je pomemben, itak je seks pomemben. Ne bom samo ob nedeljah seksal,« je dejal brez dlake na jeziku in poudaril, da zadrte žene ne potrebuje in si je ne želi.

Kako se bo ujel z nevesto Anito, boste videli v nocojšnji oddaji, kjer bo 37-letnica še pred poroko potočila veliko solz. A brez skrbi, zanje ne bo kriv Damir ...

Damir

Damir foto: Planet TV

prejšnji članek
Bolečina v križu: 'Že ko kihnem vidim zvezde'
Zdravje
Bolečina v križu: 'Že ko kihnem vidim zvezde'
naslednji članek
Gorenjska banka s finančnimi rešitvami za slovenske izvoznike
Moda&Lepota
Gorenjska banka s finančnimi rešitvami za slovenske izvoznike