stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Po ledeni nevihti v Aleševo življenje prihaja sonce

9. 3. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Poroka na prvi pogled za Aleša ni zaključena. foto: Planet TV

Aleš ne zapušča eksperimenta, tudi on se bo vselil v stanovanje. A tokrat med štirimi stenami ne bo odmevalo kričanje, po ledeni nevihti ga namreč čaka dišeča pomlad.

Potem ko je prvi par eksperiment Poroka na prvi pogled zapustil še pred prvo ceremonijo, je sledil presenetljiv preobrat – Aleš ostaja del romantičnega projekta. Strokovnjak Timotej Strnad ga je namreč povabil na pogovor in preveril, ali bi si nemara želel nadaljevati zgodbo z novo kandidatko.

Aleš se je na predlog odzval vzpodbudno in pojasnil, da kljub razočaranju in negativni izkušnji ni obupal nad ljubeznijo. Razložil je, da je pripravljen na novo zgodbo, tekom katere bo lahko pokazal, kakšen človek je v resnici.

Aleš je dobil novo priložnost v eksperimentu Poroka na prvi pogled. foto: Planet TV

Ob novici, da imajo zanj osebo, ki se bo lepo ujemala z njegovim karakterjem, je izrazil hvaležnost in veselje, ker so mu namenili novo priložnost. »Jaz sem popolnoma pripravljen na ta eksperiment, predal se bom, pokazal svojo ranljivost. Sem odprt, komunikativen, čustven, temperamenten in ljubeč. To bo dekle zagotovo dobilo od mene, hkrati pa ji bom dal svoj prostor, da se bo lahko sprostila.«

V naslednjem tednu boste tako spoznali Aleševo novo partnerko, ki predstavlja popolno nasprotje temperamentne Jasmine. Ženska, ki vstopa v eksperiment, je prijazna, srčna, nežna, čuteča, empatična, polna veselja do življenja, sončne karizme in vedrega odnosa do vsega, kar jo obdaja.

prejšnji članek
Cvetoča Slavica in najbolj ganljivo darilo za dan žena
Svet slavnih
Cvetoča Slavica in najbolj ganljivo darilo za dan žena
naslednji članek
Severini grozi zaporna kazen?!
Svet slavnih
Severini grozi zaporna kazen?!
#nasazenazenska
nasazenazenska