nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Jadranka iz Botrov navdušila v resničnostnem šovu!

7. 3. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
daria ples

Daria Lorenci in Ivan foto: edit: njena.si

Hrvaška igralka je dokazala, da se lahko kosa z mlajšimi tekmovalkami.

46-letna igralka Daria Lorenci, ki jo lahko spremljamo v hrvaški seriji Botri, je minulo nedeljo navdušila na parketu šova Zvezde plešejo (Ples sa zvijezdama). Igralka je z osupljivo gibčnostjo sledila zahtevnim plesnim korakom pol mlajšega soplesalca Ivana Jarnca, ki se ponaša z zavidljivo plesno kariero na slovenskih tleh.

In kako se je Ivan odzval, ko so mu sporočili, da bo njegova varovanka Jadranka iz Botrov? »Zagotovo si je sam pri sebi rekel, jao, kakšno babico so mi podtaknili,« se je hahljala Daria, Ivan pa jo je hitro prekinil in poudaril, da temu še zdaleč ni bilo tako.

Daria Lorenci in Ivan blestita v hrvaškem šovu Ples sa zvijezdama. foto: Nova TV

»Nisem pomislil, da so mi babico podtatknili! Ko so mi povedali, kdo bo moja sotekmovalka, so rekli, da zna odlično plesati, da je super in zelo ambiciozna. Midva bova v tej oddaji, kot mama in sin,« je pojasnil mladi profesionalni plesalec, ki mu Daria pri izvajanju plesnih korakov odlično sledi, čeprav priznava, da zanjo vse skupaj ni tako lahkotno, kot se morda zdi.

Kako pa so se na njeno novo vlogo odzvali domači? »Ma mož je padel v komo, 'Ajme, nič je ne bo doma, pa nedelje …', ampak se je pomiril, nima kaj. Otroka pa sta bila navdušena, zlasti sin Mak, ki je plesalec, tako da mu je vse to še posebej ljubo,« je dejala ponosna mama, na katero pa so po minuli nedelji ponosni vsi, ki jo poznajo. Daria je namreč pod žarometi blestela in kljub naporom z vsem srcem uživala, česar seveda ni bilo mogoče spregledati ...

prejšnji članek
Zlate žene MasterChef sodnikov
Resničnostni šovi
Zlate žene MasterChef sodnikov
naslednji članek
Rok: Prejemam vse mogoče ponudbe
Resničnostni šovi
Rok: Prejemam vse mogoče ponudbe