nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Ozadje zmenka, da te kap

5. 4. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, zmenek, maša, žan

Zmenek foto: Planet TV

Morda ste ob ogledu kulinaričnega zmenka pomislili, da je do nejevolje prišlo, ker Maša ni vedela, da jo čaka večerja? Takole nam je ozadje pojasnil Žan ...

Sinoči ste si lahko ogledali, kako lepo skuša Žan očarati svojo novo partnerico v eksperimentu Poroka na prvi pogled. Zajtrk v postelji, kjer se je še posebej izkazal s pripravo poširanega jajca, pa skok na tržnico po olivno olje in sočni domači paradižnik, s katerim je obogatil testenine z morskimi sadeži, ki jih je v restavraciji pripravil sam. Žan se je za Mašo resnično potrudil in mnoga dekleta bi se strinjala, da ji je pripravil sanjski zmenek.

Žan med načrtovanjem sanjskega zmenka foto: Planet TV

A zakaj njegov trud ni obrodil sadov?

Kaj je šlo po zlu in nenazadnje, zakaj se je Maša pred odhodom na večerjo do sitega najedla? Prav slednje smo jo povprašali tudi mi, saj se je zdelo povsem verjetno, da ni vedela, kam odhaja in kaj lahko na zmenku pričakuje. Mašinega odgovora žal nismo prejeli, nam je pa situacijo prijazno osvetlil Žan.

"Mislim, da je Maša vedela, da ji pripravljam večerjo, saj sem ji že dopoldan pripravil zajtrk v postelji in ji ob tem dal vedeti, da bom ta cel dan pripravljal nekaj zanjo. Sicer je šlo za presenečenje, sem se pa dan prej pozanimal pri njej, kaj ima sploh rada, da ne bi čisto brcnil v temo. Če mi je uspelo, pa nisem prepričan."

Maša na zmenku foto: Planet TV

Pa se mu zdi, da bi se vse skupaj odvilo povsem drugače, če bi Maša na zmenek prišla lačna ali morda meni, da bi ji vseeno težko ustregel? "Ne vem, če bi se večerja odvila drugače, če bi Maša prišla lačna, sam mislim, da morda nisva enakega mnenja, kar se tiče hrane in kulinarike nasploh," je svoj vidik razložil Žan, ki naravost uživa tako pri pripravi hrane, kot pri okušanju jedi.

Žan foto: Planet TV

prejšnji članek
Velikonočno ustvarjanje: S trikom do snežno belih jajc
Svet slavnih
Velikonočno ustvarjanje: S trikom do snežno belih jajc
naslednji članek
Borut Pahor prvič o očetu: Za odpuščanje je treba dozoreti
Svet slavnih
Borut Pahor prvič o očetu: Za odpuščanje je treba dozoreti