stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Aleš o Jasmini za kamero: 'Jaz bi najraje kar pobegnil'

8. 5. 2023; 07.00
Avtor: V.M
Jasmina in Aleš

Jasmina, Aleš (Poroka na prvi pogled) foto: edit: njena.si

Poroka na prvi pogled bo nocoj postregla z Aleševim soočenjem s prvim zakonom z Jasmino. Kot boste slišali, je bilo stanje za kamero še težje …

V nocojšnji epizodi eksperimenta Poroka na prvi pogled pare čaka zadnja ceremonija oz. klepet s strokovnjaki, kar pa bo nekoliko neprijetno za Aleša, saj se bo moral soočiti z vprašanji na temo prvega zakona z Jasmino. Čeprav bi ta del eksperimenta najraje pozabil, bo le odstrnil boleče spomine in razkril, da je že zelo zgodaj ugotovil, da se obetajo težave. Gledalci ste lahko sicer začetek zgodbe videli v obetavni luči, a kot bo pojasnil Aleš, je bilo realno stanje precej drugačno, zaradi česar si je samo želel čimprej oditi.

»Mogoče je prvi in drugi dan res izgledalo drugače, ampak že drugi dan sem opazoval, da med nama ni energije. Nisva se veliko pogovarjala, ona je bila popolnoma za sebe, karkoli sva se pogovarjala, je bila povsem odsotna. Jaz bi najraje kar pobegnil. Njeno obnašanje je bilo zame popolnoma neprimerno, jaz nisem navajen takšnih punc, imela je obnašanje zelo nizko … Želel sem si, da se pomiri, da se lepo pogovarjava, ampak ona je bila nekaj pred kamerami, nekaj pa z menoj,« je del povzetkov iz prvega zakona, ki jih bo nocoj strnil Aleš.

Jasmina in Aleš foto: Planet TV

prejšnji članek
Super par: Nered v sobah tekmovalcev
Resničnostni šovi
Super par: Nered v sobah tekmovalcev
naslednji članek
Se je Lea Sirk poročila?
Zdravje
Se je Lea Sirk poročila?