stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Šok pred kamerami že v prvi oddaji!

14. 11. 2023; 08.00
Avtor: PR / V.M.
MAFS_S10_PR

Poroka na prvi pogled foto: Promo foto

Nova sezona eksperimenta 'Poroka na prvi pogled: Avstralija' se je začela z največjim šokom na poročnem slavju v desetih sezonah šova. Ste spremljali dogajanje?

Sinoči se je začela nova, že 10. sezona eksperimenta Poroka na Prvi pogled: Avstralija, tekom katerega boste lahko na poti iskanja ljubezni spremljali deset parov. Najnovejša sezona bo na sporedu televizije Planet TV od ponedeljka do četrtka, spoznali pa boste lahko od mizarjev, direktorjev, umetnikov, pa vse do gradbincev. "Vse to so naši novi ženini, ki bodo iskali svojo boljšo polovico. Med nevestami bodo tudi vizažistke, podjetnice, spletne vplivnice in vzgojiteljice," pojasnjuejjo na Planetu in dodajajo, da so pare kot v minuih sezonah izbrali strokovnjak za partnerske odnose John Aiken, psihologinja Mel Schilling in klinična seksologinja Alessandra Rampolla.

Nova sezona Poroka na prvi pogled: Avstralija se je začela z največjim šokom na poročnem slavju v desetih sezonah šova, ko sta se pred oltarjem prvič videla in si večno zvestobo obljubila spletna inštruktorica ličenja Bronte Schofield in gradbinec Harrison Boon. Ste spremljali prvo oddajo? Delite z nami svoje vtise.

prejšnji članek
Nina Pušlar ima prijateljstvo, ki traja več kot 30 let
Svet slavnih
Nina Pušlar ima prijateljstvo, ki traja več kot 30 let
naslednji članek
Število sladkornih bolnikov strmo narašča
Zdravje
Število sladkornih bolnikov strmo narašča