palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Je strokovnjak Timotej poročen?

24. 1. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
timotej strnad 1

Timotej Strnad foto: revija zvezde

Je strokovnjak eksperimenta Poroka prvi pogled že našel tisto ta pravo in kakšno mnenje ima o nadgradnji odnosa s poroko?

Medtem ko čakamo na 3. sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled, naj vam zaupamo še kakšno zanimivost o akterjih oddaje. Da je produkcija osvežila ekipo strokovnjakov, ste že izvedeli, tokrat pa se na kratko posvečamo psihologu in psihodiagnostiku Timoteju Strnadu, ki v eksperimentu sodeluje že tretjič.

Mnoge gledalce zanima, ali je Timotej poročen. Kot smo izvedeli, tega koraka še ni naredil. Pa bi se želel poročiti? »V tem trenutku v svojem življenju ne, ker nimam odnosa, ki bi ga želel na tak način potrditi,« nam je pojasnil strokovnjak, ki ima jasno izdelano mnenje o sklenitvi zakonske zveze. »Menim, da je poroka primerna za osebe, ki si želijo svoj dolgotrajen in zrel odnos še uradno potrditi, hkrati pa menim, da zakon lahko zelo hitro postane veriga, ki povezuje dve osebi, ki nista vložili potrebnega dela v izdelavo zrelega in kvalitetnega odnosa,« razloži Timotej, ki se mu zdi pri gradnji uspešnega zakona pomembno, da partnerja nimata romantičnih iluzij in da sta oba pripravljena delati na odnosu.

Timotej Strnad

Timotej Strnad foto: Planet TV

prejšnji članek
Brak na prvu: Tina o ljudeh, ki pišejo žaljivke
Svet slavnih
Brak na prvu: Tina o ljudeh, ki pišejo žaljivke
naslednji članek
Sodna saga - skrbništvo nad sinom spet dobil nekdanji partner Severine
Svet slavnih
Sodna saga - skrbništvo nad sinom spet dobil nekdanji partner Severine