Partnerska terapevtka Špela Gornik foto: edit: njena.si
Partnerska terapevtka Špela Gornik ve, da gre ljubezen skozi želodec. Če ste spremljali kulinarično oddajo Riba Raca Rak, potem se morda spomnite, da je javnosti že pokazala svoj kuharski talent. Mimogrede, Špela kot kot dipl. sinologinja ne obvlada le kitajskega jezika, temveč tudi kitajsko kuhinjo. Še posebej ljuba ji je sladica, ki jo je pripravljala njena babica. No, osnovni recept za biskvit je pravzaprav malce prilagodila, a verjamemo, da bo ravno zaradi tega pritegnila vaše zanimanje. Špelina brezglutenska verzija namreč namesto moke vsebuje mandlje in kumkvat.
Ste sploh že slišali za kumkvat? To je majhen sadež iz družine citrusov, za katerega ne velja le, da je izjemno zdrav, cenjen je namreč tudi za to, ker vsebuje zelo visoko raven antioksidantov, zaradi česar mu pripisujejo skorajda čarobne učinke na kožo. »Že na kitajskem dvoru so ga ženske uporabljale za ohranjanje mladostnega videza,« pojasnjuje nova strokovnjakinja eksperimenta Poroka na prvi pogled. Hmmm, morda pa ne bi škodilo, če ga poizkusimo tudi mi. Če ne drugega, pa za krepitev odpornosti.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.