stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tino poročili z Brazilcem: 'Ustvarjena sva drug za drugega!'

31. 1. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
brak-na-prvu 2

Tina in Tiago foto: RTL

V prvi epizodi hrvaškega eksperimenta 'Brak na prvu' so ustvarjalci oddaje poročili Slovenko Tino in Brazilca Tiaga. Parček se je nemudoma ujel …

Na hrvaški televiziji RTL se je pričela 4. sezona težko pričakovanega eksperimenta 'Brak na prvu', kjer so med prvimi predstavili prav Slovenko Tino Blašković. Za zgovorno Primorko so strokovnjaki izbrali Brazilca Tiaga, ocenili so namreč, da se karakterno lepo dopolnjujeta.

Brazilec Tiago obožuje zabavo

Strokovnjaki Tiaga opisujejo kot hedonista, veselo osebo z veliko energije, nagnjeno k avanturam, medtem ko sam pravi, da je zgolj tipičen Brazilec, ki ima rad zabavo. »Dekleta na Balkanu so zame eksotična in lepa,« je povedal Tiago, ki v življenju išče osebo, ki bi bila optimistična in nasmejana, kot je sam.

Zdi se, da mu je Tina pisana na kožo, saj je izrazito dinamična in vedra ženska. Kakšen pa je bil njen prvi vtis? »Njegova energija je zelo pozitivna, v vseh pogledih mi je podoben, kar je lahko tako dobro kot slabo,« je dejala Tina.

Tiago foto: RTL

Med mladoporočencema se je vnela strast

Da drug do drugega nista povsem ravnodušna, je postalo jasno zelo hitro. Že na poročnem fotografiranju so med njima prasketale iskrice, ki bi bile lahko uvod v lepo zgodbo.

»Mislim, da sva ustvarjena drug za drugega,« je dejal presrečni ženin, medtem ko Tina ni govorila o presežkih, se pa hkrati ni sprenevedala in je potrdila, da ji njegova energija prija. »Lahko rečem, da je bilo nekaj v zraku - gledal me je naravnost v oči, kar mi je všeč,« je dejala in razložila, da to pomeni, da je zadovoljen sam s seboj.

Utrinek s poroke Tine in Tiaga foto: RTL

Tina in Tiago foto: RTL

Poročno fotografiranje foto: RTL

Tina in Tiago na slavju foto: RTL

prejšnji članek
'Lara' pokazala mamo: 'Ta me je rodila!'
Svet slavnih
'Lara' pokazala mamo: 'Ta me je rodila!'
naslednji članek
Kmetija: Suzana, kot je ne poznate
Resničnostni šovi
Kmetija: Suzana, kot je ne poznate