stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Irena in Andrej presenečenje 3. sezone?

14. 3. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
andrej, irena, poroka-na-prvi-pogled

Irena in Andrej na romantičnem oddihu na Dunaju. foto: Planet TV

Začetek Andreja in Irene se ni odvil obetavno. Ko pa se je nevesta zazrla onkraj prvega vtisa, se je zgodil drastičen preobrat. Po medenih tednih drug ob drugem žarita.

Akterji so eksperiment Poroka na prvi pogled že na začetku začinili s čustvenimi preobrati. Po Irenini začetni odklonilni reakciji je prevladal otipljiv občutek, da Andrej nima popolnoma nobenih možnosti, da obrusi njene zidove. A že sredi poročnega fotografiranja smo presenečeno zastrigli z ušesi. Irena je med kratko pavzo ostala oprta na Andrejeva ramena ter si dovolila prisluhniti, slišati in videti človeka, ki ga je zasenčil prvi vtis. Televizijski par je zatem nadaljeval s spoznavanjem in popolnoma presenetil s tem, kako hitro sta pričela graditi odnos, ob katerem ni več mogoče spregledati, da se drug ob drugem zelo dobro počutita. Med njima je namreč izrazita sproščenost in zaupanje, s čimer sta presenetila celo drug drugega.

Andrej in Irena med pavzo poročnega fotografiranja. foto: Planet TV

Andrej in Irena sta na prvi svečani večerji pojasnila, da se oba strinjata, da so strokovnjaki prepoznali odlično ujemanje njunih karakterjev, hkrati pa sta iskreno priznala, da na področju vizualne podobe niso izpolnili njunih pričakovanj. »Zame je bil res velik šok, ko sem ga prvič videla. Moram priznati, jaz sem mislila, da bom odšla,« je dekletom zaupala Irena, Andrej pa je fantom razložil, da sta se pogovorila o tem, da si vizualno ne ustrezata tako, kot sta pričakovala. »Sprva se mi je zdelo, da mi ne ustreza ne energijsko, ne vizualno in ne karakterno,« je še povedala nevesta in razložila, kako se je zatem opomnila, da je v eksperimentu zato, da si ženina vsaj dovoli spoznati.

In tako se je odvil skorajda čudež, za katerega si seveda želimo, da bi še naprej tlel med njima. A saj veste, pred pari je težka naloga, čaka jih še veliko izzivov, tudi takšnih, ki si jih bodo na pot postavili sami.

Irena in Andrej med ustvarjanjem poročnih spominov.

Irena in Andrej med ustvarjanjem poročnih spominov. foto: Planet TV

prejšnji članek
Recept: Očiščevalna regratova juha
Kulinarika
Recept: Očiščevalna regratova juha
naslednji članek
Spektakel športa in filma
Kultura
Spektakel športa in filma