luka mesec, klemen boštjančič
Svet24.si

Te davčne spremembe predlaga ministrstvo za finance

823603_092-strancar
Necenzurirano

Znani slovenski podjetnik na avstrijski zatožni klopi: zakaj so ga preiskovali?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nezgoda tik pred obiskom Kristijana in Jerneje

18. 4. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Sonja na posvetu s Kristjanom in Jernejo. foto: Planet TV

V zadnji oddaji Poroka na prvi pogled je strokovnjakinja Sonja obiskala Kristjana in Jernejo. Javornikova je imela ob tem nezgodo, ki so jo zgolj za hip ujeli tudi na kamero.

Ko se je strokovnjakinja Sonja Javornik napotila na srečanje s Kristijanom in Jernejo, se snemanje ni odvilo čisto po načrtih. Medtem ko ji je misli polnil prihajajoči pogovor z ženinom in nevesto, ji je ponagajala njena ljuba obutev – sandali, ki so že vrsto let del njene garderobe.

»Ko smo snemali moj prihod, sem mislila, da se mi je nekaj zalepilo na podplat, potem se je pa izkazalo, da sta mi kar oba čevlja razpadla! Imela sem jih že kako desetletje in očitno so se sandali želeli posloviti na zelo javen način,« nam je smeje se zaupala Javornikova, ki je morala kljub nevšečnostim posneti prizor, pri čemer je zelo pazila, kako stopa proti dogovorjeni lokaciji. »Mislim, da se v oddaji to ni opazilo,« je skomignila z rameni strokovnjakinja, ki pa po koncu snemanja sandalov ni takoj vrgla v koš.

»Nesla sem jih k čevljarju, ampak je rekel, da ni več kaj narediti, saj sta šla podplata dobesedno na kose! Tudi sicer ne maram metati stvari proč, ampak se trudim, da bi imela čim manj odpadkov in čim manj navlake,« je še dejala Sonja in poudarila, da so smeti eden večjih problemov v današnji potrošniški družbi.

Sandali so ji razpadli. foto: Planet TV

Sonja: 'Sandale sem nosila vrsto let, saj so bili zelo udobni.' foto: Osebni arhiv

Sonja na posvetu s Kristjanom in Jernejo. foto: Planet TV

prejšnji članek
Večerja za 5: Tim se rad pojavlja na televiziji
Resničnostni šovi
Večerja za 5: Tim se rad pojavlja na televiziji
naslednji članek
Kolo sreče: Nataša Naneva malo drugače
Resničnostni šovi
Kolo sreče: Nataša Naneva malo drugače