nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Večerja za 5: Tim se rad pojavlja na televiziji

18. 4. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
Tim Oštir

Tim Oštir foto: Planet TV

Ta teden v kulinarični oddaji Večerja za 5 sodeluje 23-letnik, ki se na TV ekranih ni pojavil prvič. Razlog za sodelovanje je ravno njegovo navdušenje nad nastopanjem pred kamero.

Tako kot veliko mladih, tudi Tima Oštirja privlači svet televizije. Čeprav priznava, da nima talenta, s katerim bi nizal izjemne kulinarične dosežke, ga slednje ni ustavilo pri nameri, da postane del zabavne kuharske oddaje Večerja za 5. Kot pojasnjujejo na Planetu, se je 23- letni študent ekipi kuharjev tega tedna pridružil z jasnim ciljem: »Izkusiti nekaj novega in izkoristiti svoj čas pred kamero, kjer se počuti kot riba v vodi.«

Tim ima namreč že nekaj izkušenj s televizijskimi snemanji, nastopil je denimo v reklami za hitro prehrano in trgovsko verigo, lansko leto pa je na Planet TV sodeloval tudi kot tekmovalec priljubljenega kviza Kolo sreče.

Simpatični študent sicer pravi, da je bolj sramežljive narave, da pa se hitro sprosti in postane zgovoren. »Njegova ljubezen do novega, komunikativnost in empatija ga delajo zanimivega gostitelja, saj prinaša toplino in iskrenost, ki ju je težko najti. Z bratom dvojčkom ob strani, sposobnostjo dotika nosu z jezikom in športno preteklostjo, Tim ne prinaša le kulinaričnih spretnosti, ampak tudi zanimivo osebno zgodbo, ki bo zagotovo zabavala in navdihnila gledalce,« so strnili Timovo predstavitev na Planetu.

prejšnji članek
Izšel priročnik za delo z osebami z avtizmom od predšolske vzgoje do zaposlitve
Zdravje
Izšel priročnik za delo z osebami z avtizmom od predšolske vzgoje do zaposlitve
naslednji članek
Nezgoda tik pred obiskom Kristijana in Jerneje
Resničnostni šovi
Nezgoda tik pred obiskom Kristijana in Jerneje
#nasazenazenska
nasazenazenska