Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Marjetkina dolga pot do prave ljubezni

30. 5. 2024; 09.00
Avtor: Vesna Meško
marjetka-voglar, poroka-na-prvi-pogled

Zaljubljena Marjetka Voglar foto: Osebni arhiv

Kakšni so danes Marjetkini občutki, ko se ozre prek ramen na dolgo pot iskanja prave ljubezni? Srečna je, preprosto srečna. 'Drug drugega spoštujeva in se ljubiva.'

Marjetko Voglar smo spoznali kot veselo žensko, ki rada pleše, kuha, se smeji in uživa življenje. Pogum, da vstopi v eksperiment Poroka na prvi pogled jo je privedel do priložnosti, da spozna zelo posebnega moškega, ki ni bil le njen televizijski mož, pač pa tudi velik učitelj. Zacelil je njene rane, ji povrnil zaupanje in ji hkrati pokazal, kako s skrbnimi, ljubečim koraki gradimo trdno ljubezensko razmerje.

Z Marjetko smo poklepetali o preteklosti, ki je vanjo zasejala nezaupanje in iz nje naredila močno žensko, katere okove je nežno razpel šele ženin, ki so ji ga izbrali strokovnjaki TV eksperimenta.

Grenka preteklost

Najprej se dotakneva spomina na mlado deklico, ki se nasmiha s fotografije v njeni spalnici. »Ta Marjetka je v nedogled čakala in upala, da se bo njen dolgoletni fant spremenil, s tem postal boljši in jo pričel spoštovati. Ampak tako je pač moralo biti. Bila sem mlada in neumna, saj veste, na napakah se tudi učimo. Takrat sem bila mirna Marjetka, življenje pa me je izoblikovalo v močno žensko,« strne spomine in razloži, da se je po koncu 14 letnega razmerja znašla na poti, ko je morala postati samostojna in se znajti po najboljših močeh. Tako se je preselila v stanovanje, ki ga je kasneje odkupila, s pomočjo brata renovirala prostore, marsikaj pa postorila tudi sama. Z vsakim udarcem, ki ji ga je namenilo življenje, je krepila notranjo moč, pri čemer ji nova znanstva niso prizanašala.

Marjetka Voglar foto: Planet TV

»Spoznavala sem napačne moške, ki so imeli polna usta obljub, ki jih niso nikoli izpolnili. Vsakokrat, ko me je kdo prizadel in sem padla, sem se dvignila še močnejša. Zato hvala napačnim, da sem zrastla v močno in samostojno zensko,« se smeji Marjetka, nato pa iskreno nadaljuje, da jo je ravno s tem oklepom samostojnosti nehote odganjala tudi tiste moške, ki bi morda lahko bili primerni zanjo. »Zaradi slabih izkušenj sem sklepala, da so vsi lažnivci in igralci, nevredni zaupanja. Naredila sem veliko napako, saj sem jih odganjala od sebe v prepričanju, da pred menoj stoji le še eden, ki laže. Težko je, ko se igrajo s teboj, hudo je, ko te tolikokrat prizadenejo,« pokima in poudari, da je ves čas hrepenela le po ljubezni in spoštovanju, saj je tudi sama takšna, da je ljubljeni osebi globoko predana.

»Ko imam nekoga rada, mu dam vse. Vso ljubezen, spoštovanje in svoje srce. Zato sem sedaj srečna, da sem toliko let čakala na tako spoštljivega moškega, ki ve, kaj je ljubezen. Drug drugega spoštujeva in se ljubiva,« ljubeče zaključi Marjetka, hvaležna, da se v prihodnost ozira v varnem objemu Rudija Mlakarja.

Marjetka Voglar in Rudi Mlakar foto: Planet TV

Zaljubljena Marjetka Voglar foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Je Tina v hrvaškem šovu našla ljubezen?
Svet slavnih
Je Tina v hrvaškem šovu našla ljubezen?
naslednji članek
Botri: 'Zlatan' ima pet bratov in dve sestri
Svet slavnih
Botri: 'Zlatan' ima pet bratov in dve sestri

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.