dlake v grlu
Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

darko-horvat
Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu kupuje AI podjetja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Tina v hrvaškem šovu našla ljubezen?

30. 5. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
primorka-tina-blašković

Primorka Tina Blašković foto: VOYO

Primorka Tina Blašković je elegantno zaključila zgodbo v hrvaškem šovu Brak na prvu, s Tiagom sta namreč kameram pomahala v slovo kot par.

Slovenka Tina je tudi uradno zaključila hrvaško različico oddaje Poroka na prvi pogled, kjer so ji strokovnjaki namenili gradnjo odnosa z Brazilcem Tiagom Coutinhom Nunesom. Zakonca sta si tekom zaobljub izmenjala naklonjenost in željo po nadaljevanju odnosa tudi izven eksperimenta.

»Vse vzpone in padce sva premagala zelo pogumno. Ponosna sem tako nase kot nanj in upam, da naju čaka skupna prihodnost," je dejala Tina, hkrati pa s Tiagom v zaobljubi iskreno delila povsem realne skrbi, ki jih je vanjo zasejala misel na razdaljo. »Najina prihodnost vzbuja strah v meni. Morda imam previsoka pričakovanja, jaz grem domov in ti ostajaš tu,« je pojasnila in poudarila, da si želi nadaljevati ljubezensko zgodbo. Pa Tiago? »Boril se bom za naju in pripravljen sem na to,« je dejal in razkril, da je zaljubljen.

Kako se je njuna zgodba odvila zatem, ko so kamere ugasnile, boste izvedeli na svečanem reunionu, ki bo na sporedu prihodnji teden. Kot nam je prišlo na uho, vas bo vsebina prikovala pred TV zaslone. Pripravite kokice! Pestro bo!

Tiago in Tina

Tiago in Tina foto: VOYO

prejšnji članek
Avtor modrega kipa sredi Ljubljane sin Nine Ivanič
Svet slavnih
Avtor modrega kipa sredi Ljubljane sin Nine Ivanič
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Marjetkina dolga pot do prave ljubezni
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Marjetkina dolga pot do prave ljubezni