evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Pop TV končno izbral gospoda sanjskega!

18. 3. 2022; 12.00
Avtor: V.M.
sanjski moški

Sanjski moški 2. sezone foto: POP TV

Izmed vseh prijav in po številnih posvetih so le izbrali tistega, ki bo postal Sanjski moški 2. sezone. 'Lahko vam iskreno povemo, da je krasen,' so navdušeni ustvarjalci šova Sanjski moški.

Ob sprehodu med zidovi družbenih omrežij so oboževalci šova Sanjski moški zastrigli z ušesi. Ustvarjalci oddaje so namreč objavili utrinek s promocijskega fotografiranja gospoda sanjskega. "Že od zgodnjega jutra smo čisto iz sebe, ker danes fotografiramo sanjskega moškega!!! Lahko vam iskreno povemo, da je KRASEN!!!" 

Seveda so tudi tokrat sklenili stopnjevati napetost, saj bodo svojega izbranca razkrivali po detajlih. Najprej so pokazali njegove noge in s tem namignili, da ima zelo živahen okus za modo (poglejte spodnjo fotografijo), zatem pa so razkrili še, kako je videti v modni obleki. Seveda neznanca niso v celoti pokazali, je pa res, da domišljijo nekoliko buri tudi silhueta sence v ozadju.

Ker pa smo radovedni, smo vseeno še malce podrezali prijazno Ulo, ki na POP TV skrbi za stike z javnostmi. In kaj nam je zaupala? Da je zelo vesela, ker so ga izbrali, pa tudi, da ji je sila všeč. "Zelo je lep, visok, natreniran in noro prijazen. Več ne povemo, je pa res, da še zmeraj iščemo dekleta," je povedala in k sodelovanju povabila vsa dekleta, ki se po tihem želijo podati na romantično pustolovščino, a še vedno omahujejo. Kar pogumno punce, gremo v akcijo!

Prijavo lahko oddate TUKAJ.

prejšnji članek
Svetovni dan spanja: Vse več Slovencev premalo spi
Zdravje
Svetovni dan spanja: Vse več Slovencev premalo spi
naslednji članek
V šovu MasterChef tudi sestra glasne Jerneje
Resničnostni šovi
V šovu MasterChef tudi sestra glasne Jerneje