Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški priznal: Oba sva se zmotila

25. 7. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
toni-šćulac

Toni Šćulac foto: RTL

Čeprav Toni in Stankica nista verjela, da je to mogoče, sta se v šovu Sanjski moški čisto zares zaljubila. Po koncu predvajanja oddaje sta se sicer razšla, zdaj pa za javnost še uradno potrjujeta, da sta znova skupaj in da razmišljata o skupni prihodnosti.

Toni Šćulac in Stankica Stojanović sta za hrvaško revijo Story potrdila, da sta v resnem razmerju. Ona sicer živi v Banja Luki, on pa v Splitu, a ne skrivata želje po tem, da bi si delila skupen naslov.

»Imava resno vezo in želela bi si živeti skupaj. Malo nama je smešno, kadar naju vprašajo, če načrtujeva skupno življenje. Teživa k temu, a brez pritiska, videla bova, kako bo,« je pojasnil sanjski moški 3. sezone in nadaljeval, da sta lansko poletje več časa preživela v Banja Luki, letos pa sta več v Splitu, ki ga Stankica naravnost obožuje.

»Rada imam Split in Splitčane. Že prej, preden sem spoznala Tonija, sem rada prihajala v Split. Mislim, da to mesto deluje name zelo pomirjujoče,« je razložila Stankica, ki tako kot Toni ni verjela, da se bo v šovu Sanjski moški čisto zares zaljubila.

»Ko sem vstopil v šov, sem bil prepričan, da obstaja malo možnosti, da se mi tam zgodi prava ljubezen. Ampak evo, zgodila se je! Tudi Stankica ni verjela, ona je celo rekla, da ni možnosti, da bi se zaljubila. Oba sva se motila,« je zaključil Toni.

prejšnji članek
Manca Špik pravi, da se je zaljubila
Svet slavnih
Manca Špik pravi, da se je zaljubila
naslednji članek
MasterChef: Miro sinka presenetil z nenavadno tortico
Resničnostni šovi
MasterChef: Miro sinka presenetil z nenavadno tortico