nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kristina Miler: To ni bila zaljubljenost

20. 12. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Kristina-1

Kristina foto: edit: njena.si

Včeraj smo mnoge neprijetno presenetili z novico, da se je sanjski par razšel. V naslednjih vrsticah vas čaka Kristinino obujanje spominov na odnos z Blažem, ki se je odvil pred in za kamero.

Kristina Miler je s svojim širokim nasmehom in pozitivno energijo v šov Sanjski moški prinesla obije vedrine, s katero je očarala tudi glavnega akterja televizijske pustolovščine Blaža Kričeja Režeka. Čeprav je med njima v sklepnem delu zgodbe od medsebojne privlačnosti pošteno prasketalo, pa je divje vulkančke že v poletnih mesecih pogasila razdalja. Kristina nam je zaupala, kako je vse skupaj doživela in kakšna so bila v resnici njena čustva.

Kristina in Blaž foto: VOYO

Kristina, Blaža si spoznala pred kamerami, za kamerami pa nekoliko kasneje. Je med fantom za in pred kamero razlika? Kako ga vidiš skozi svoje oči?

Ne, Blaž se ne razlikuje preveč pred in za kamero. Blaž je v redu, prijazen, kulturen fant.

Tvoja sestra je na srečanju hitro ocenila, da si se v Blaža zaljubila. Pa je imela prav? Kdaj bi rekla, da si to spoznala tudi sama?

Ne bi rekla, da sem bila zaljubljena. Jaz za ljubezen potrebujem veliko več časa, kot pa smo ga mi imeli, tako da to ni bila zaljubljenost, je pa bila zatreskanost. 

Blaž in Kristina foto: POP TV

Si bila presenečena, ker si postala njegova sanjska izbranka ali ti je bilo že poprej jasno, da je vajina naklonjenost obojestranska in da se drugačen razplet preprosto ne more odviti?

Imela sem občutek, da bo Blaž verjetno izbral mene, ampak vedno so obstajale možnosti, da me ne izbere. Res sem bila nervozna, ampak ko je potrdil, da se je odločil zame, me je objel občutek, ki se ga ne da opisati.

Blaž in Kristina v minulih dneh na snemanju prispevka za POP TV. foto: Zajem zaslona zadovoljna.si

Vsi smo upali na vest, da sta ljubezensko pravljico nadaljevala tudi po tem, ko so kamere ugasnile. Žal pa je vajina zgodba po snemanju šova Sanjski moški tiho ugasnila … V kakšnem odnosu sta danes?

Najina zgodba se je začela sanjsko, skupaj sva šla tudi na morje. Ko pa je Blaž moral oditi delati, naju je razdalja premagala. Sva še danes v stiku, se lepo razumeva in si puščava odprta vrata za naprej.

Morda vas zanima še:

Tik pred zdajci preobrat, Blaž in Kristina sta se razšla

Blaž: Jaz tudi mislim, da se je Kristina zaljubila

prejšnji članek
Natalijo Bratkovič po Kmetiji objema žalost
Resničnostni šovi
Natalijo Bratkovič po Kmetiji objema žalost
naslednji članek
Miha Perat je velik estet in gurman
Svet slavnih
Miha Perat je velik estet in gurman