1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Kristina odgovorila na najbolj pogosto vprašanje

2. 1. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
kristina-miler, sanjski-moški, resničnostni-šov, smeh

Kristina Miler foto: VOYO

Kaj bi Kristina Miler storila, če ne bi zmagala in ne bi postala izbranka letošnjega Sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka?

Kristina Miler, izbranka letošnjega Sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka, s katerim se je zgodba kar hitro zaključila, ne želi več debatirati o svoji zmagi. Očitno pa si želi še manj govoriti o tem, kaj bi se zgodilo, če bi bila na drugem mestu. Torej, če bi Blaž zadnjo vrtnico podaril Arijanni in ne njej. Kristina ima na to zanimiv odgovor, ki si ga je sposodila kar v spletnem trendu. 

V videu je uporabila govor, ki ga je raper Kanye West povedal na podelitvi nagrad grammy. "Vsi so želeli vedeti, kaj bom naredil, če ne zmagam. Očitno ne bomo nikoli vedeli," je direkten prevod govora, ki ga uporabniki velikokrat uporabljajo na omrežju Tik Tok. Ob tem pa je še zapisala: "Za vse, ki me sprašujete glede zmage na sanjskem. To je moj odgovor, prvi in zadnji in s tem zapiramo temo o tem."

@im_kristina001 Za vse ki me sprašujete glede zmage na sanjskem🌹 Tle je moj odgovor PRVI in ZADNJI in s tem zapiramo temo o tem❤️ #sanjski #sanjskimoski #sanjskimoski2022 #sanjskimoskislovenije #kanyewest #winner ♬ původní zvuk - True Machos
prejšnji članek
Princ Harry: oče in brat se ne želita pobotati z mano
Svet slavnih
Princ Harry: oče in brat se ne želita pobotati z mano
naslednji članek
Spoznajte atraktivno barvo leta 2023!
Moda&Lepota
Spoznajte atraktivno barvo leta 2023!