petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry: oče in brat se ne želita pobotati z mano

2. 1. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
princ william, princ harry, meghan markle, kate middleton

Brata sta se v zadnjih treh letih močno oddaljila. foto: Profimedia

Harry bo te dni pričel s promocijo svoje biografije, v prvem intervjuju pa je spregovoril tudi o odnosu z očetom in bratom. S prstom pa spet kaže na njiju.

Čez dober teden dni, natančneje 10. januarja, bo izšel prvi del biografije princa Harryja, knjiga z naslovom Spare. Ta je že začel s prvimi promocijami in intervjuju, ki bodo izšle v naslednjih dneh. V prvih posnetkih spregovori tudi o odnosu z očetom in bratom. 

Zopet poudarja, da sta on in Meghan želela stvari reševati v zasebnosti, a da tega ni počela njegova družina. Vztraja pri tem, da so javnosti pošiljali lažne zgodbe o njima, čeprav ni točno znano, katere lažne zgodbe naj bi to bile. Večina verjame, da gre za zgodbo o tem, da je Meghan v jok spravila Kate, čeprav Meghan trdi obratno. Odgovoril pa je tudi na vprašanje, ali se je z očetom in bratom pripravljen pobotati ter, če sta se onadva pripravljena pobotati z njim. 

Njegova plat zgodbe

Zopet je v izjavi samo njegova plat zgodbe, saj britanskega kralja Karla III. in prestolonaslednika, princa Williama, ni nihče vprašal, ali sta se pripravljena pobotati s Harryjem. Slednji pa je s svojimi izjavami spet naletel na različne odzive. Če del javnosti podpira njega in njegovo ženo Meghan Markle, spet drugi poudarjajo, da si je za težave z družino v resnici kriv sam. 

"Želim si, da bi nazaj dobil svojega očeta. Rad bi tudi spet imel brata. Želim družino, ne institucije. Oni pa niso pokazali nobene pripravljenosti za pobotanje. Mislijo, da je boljše, da naju držijo stran, kot kakšna negativca."

prejšnji članek
Lucija Ćirović se je počutila kot kraljica
Svet slavnih
Lucija Ćirović se je počutila kot kraljica
naslednji članek
Sanjski moški: Kristina odgovorila na najbolj pogosto vprašanje
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Kristina odgovorila na najbolj pogosto vprašanje
#nasazenazenska
nasazenazenska