Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Elina preobrazba iz gosenice v metulja

5. 1. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
sanjski-moški, ela-sučić

Ela Sučić foto: VOYO

Ela pod podobo princeske skriva povsem drugačno preteklost.

Toni je Elo odpeljal na zmenek, kjer je sprva spoznal dekle, ki živi luksuzno življenje, nato pa nepričakovano odkril, kaj se skriva pod površjem blišča, s katerim se je okitila, da bi za seboj pustila grenke spomine.

»Že v balonu in med vožnjo sva govorila o tem. Povezala sva se zaradi ene zgodbe. Ko sva bila mlajša, sva bila namreč oba buckasta in to naju je zaustavljalo. Potem sva se skozi življenje spremenila,« je v oddaji dejal Toni in Elo spodbudil, da mu zaupa, kako je tisto neprijetno obdobje iz rane mladosti vplivalo nanjo in na njeno nadaljnjo pot, zlasti, ker je zanj prekomerna teža predstavljala veliko oviro.

Ela in Toni na zmenku foto: VOYO

»Nekega dne sem se odločila, da je dovolj, da ne želim živeti takšnega življenja in da želim biti deklica, ki bo izpolnjena. To ni več mogla biti moja resničnost. Edina oseba, ki lahko to spremeni, pa sem bila jaz,« je v izjavi pojasnila Ela, Toniju pa razložila, da je preteklost na njej pustila mini travme, ki se jih je skozi življenje naučila sprejeti, vzljubiti in se pozdraviti.

»Danes sem celo vesela, da imam za seboj to izkušnjo, saj lahko sedaj, kot nova Ela, ljudem povem, da so spremembe mogoče, da se da doseči vse in da meje ne obstajajo. Proces spremembe je tako čudovit. Iz gosenice v metulja. To mi je najlepši simbol preobrazbe. Kaj vse lahko človeško telo doseže. Rezultat je največja nagrada.«

prejšnji članek
FOTO: Prišli v dom upokojencev in preobrazili srčne ženice
Svet slavnih
FOTO: Prišli v dom upokojencev in preobrazili srčne ženice
naslednji članek
Tanja Kocman žari v svoji najboljši verziji
Svet slavnih
Tanja Kocman žari v svoji najboljši verziji