pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Kocman žari v svoji najboljši verziji

5. 1. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
tanja kocman

Tanja Kocman foto: Osebni arhiv

Voditeljica in komičarka je v minulem letu močno spremenila sebe in svoje življenje. Zaradi slednjega v prihodnost zre predvsem s hvaležnostjo in upanjem, da osvoji nove cilje.

Leto 2022 je bilo Tanjino leto. Delo na sebi je obrodilo sadove in razkrilo spremembe, ki so mnogim v navdih. Na vse dosežke je komičarka nazdravila v toplejših krajih in se v prihodnost zazrla z upanjem, da ji bo uspelo uresničiti še veliko lepega.

»Za mano je eden izmed lepših zdrsov v novo leto. Verjetno zaradi leta za mano v katerem sem izoblikovala sebe zasebno in poslovno v boljšo verzijo. Verjetno zaradi leta pred mano, ki mu to verzijo namenjam z upanjem, da me naslednjemu poda z nadgradnjo. In (manj globoko, a zelo zares) zato, ker sem ga dočakala na krasnem koščku sveta. In raziskovanje slednjega ostaja moja večna zaobljuba,« je strnila misli v zapis na družbenem omrežju ter besede podkrepila s fotografijami, ki so nastale na Tenerifih.

In s kom je Tanja nazdravila na prihodnost? S prijateljem in radijskim sovoditeljem Primožem Ademovičem. Preglejte fotografije ...

prejšnji članek
Sanjski moški: Elina preobrazba iz gosenice v metulja
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Elina preobrazba iz gosenice v metulja
naslednji članek
Drugi obraz Amre iz Sanjskega moškega
Resničnostni šovi
Drugi obraz Amre iz Sanjskega moškega