nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Med oddajo so številke ogledov na YouTubu podivjale!

4. 10. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
stipo

Stipo Josipović foto: Sandi Fišer

Šov Slovenija ima talent je v nedeljo postregel tudi z nastopom gradbinca Stipa Josipovića, ki je med gledalci vzbudil zelo veliko radovednosti …

Stipo Josipović je v nedeljo rahlo negotovo stopil na oder šova Slovenja ima talent in Sloveniji predstavil svojo avtorsko pesem Dobro jutro, draga moja. Osuple žirije s svojo predstavitvijo ni navdušil, je pa 55-letnik kljub temu dosegel nekaj, kar težko dosežejo nadarjeni glasbeniki.

Gledalci so se namreč že med samim predvajanjem nastopa podali na lov za spletnimi posnetki prepevajočega Stipa. Številke ogledov na YouTubu so tako hipoma podivjale, v samo nekaj minutah je njegova pesem Dobro jutro, draga moja zabeležila več kot tisoč ogledov, danes pa se lahko Stipo pohvali z že več kot 34 tisočimi ogledi.

In kaj na to poreče skromni mož? Pravi, da se mu vse skupaj zdi neverjetno, je pa presrečen, saj naraščajo ogledi tudi na ostalih spletnih posnetkih.

Čeprav njegovo prepevanje gledalcev ni prepričalo, pa pravijo, da cenijo njegov pogum in dejstvo, da je zgolj prisluhnil sam sebi in sledil svojim sanjam. No, slednjih sicer ni dosegel, mu je pa nastop vseeno polepšal in popestril življenje.

prejšnji članek
Rodila se je v vrečki, zdravniki čakali, da se prebudi
Zdravje
Rodila se je v vrečki, zdravniki čakali, da se prebudi
naslednji članek
Ganljivo razkritje Rogliča: Poškodovan in v hudih bolečinah do cilja
Svet slavnih
Ganljivo razkritje Rogliča: Poškodovan in v hudih bolečinah do cilja