nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Marko Stanković: Počutim se kot doma

16. 11. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
marko

Marko Stanković foto: VOYO

Markova zvezdniška duša je v nedeljo zavzela sleherni košček odra in navdušila tako glasbene poznavalce, kot zabave željne gledalce. 27-letnik skromno in z veliko mero hvaležnosti sprejema pohvale, ki dežujejo iz vseh vetrov.

Pred letom in pol je staršema iz Srbije sledil v Ljubljano, se naučil slovenskega jezika in z obema rokama zgrabil priložnost za sodelovanje v šovu talentov. Na oder je stopil spoštljivo in skromno, nato pa se prepustil trenutku in javnost osupnil z eksplozijo pevskega talenta iz zvezdniške karizme, kakršne dandanes redko vidimo. Odzivi po nastopu v polfinalu šova Slovenija ima talent in prejemu vstopnice za finale, so Marka močno osrečili, a v prvi vrsti ostaja globoko hvaležen, ker je prek domačih meja doživel tako topel sprejem.

Marko Stanković foto: Damjan Žibert

»Še enkrat sem vam želel povedat, da sem res, res hvaležen za vsak glas. Hvala, hvala, hvala Slovenija, najboljši ste, hvala, da ste me tako lepo sprejeli tukaj, res se počutim kot doma. Sploh se ne počutim kot tujec! No, morda, ko naredim kakšno napako, ampak drugače pa ne,« je prek video objave spletno publiko nagovoril Marko in zatem prijazno zahvalil še gledalcem iz Hrvaške, Srbije in Makedonije, ki so prav tako z navdušenjem spremljali njegov nastop.

Marko Stanković in Maša Ferme

Marko Stanković in Maša Ferme foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Nana Zeneli žaluje: Covid je zmagal …
Svet slavnih
Nana Zeneli žaluje: Covid je zmagal …
naslednji članek
Ljubezen po domače: Grenka zgodba garača, ki kljubuje udarcem življenja
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Grenka zgodba garača, ki kljubuje udarcem življenja
#obraziavenija
obraziavenija