državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Piknik pod klobuki: Kaj se je dogajalo, kdo je blestel?

14. 6. 2023; 12.00
Avtor: Vesna Meško
Lady piknik 2023

Vlasta Mažgon, legendarni Daniel Popović, Anna Paynich s hčerko in Alexandra Popović. foto: Sašo Radej

Znani obrazi, o katerih pripravljamo novičke, so se včeraj zabavali na tradicionalnem pikniku pod klobuki. Kdo je bil z nami, kako so se imeli in kdo je pritegnil največ pozornosti?

Včeraj smo se na tradicionalnem Lady pikniku pod klobuki družili in klepetali z znanimi obrazi, s katerimi ustvarjamo pod okriljem medijske hiše Media24. V znak zahvale za sodelovanje smo v pisano družbo povabili tudi tiste, o katerih smo z roko v roki pogosto ustvarjali novice. Lepo je bilo tudi v živo poklepetati, obujati spomine na minule zgodbe in prisluhniti, kam jih vodi prihodnost.

In kako so se imeli?

Skromni in zadržani MasterChefovci: Druščina aktualnih udeležencev kuharskega tekmovanja MasterChef se na prepoznavnost šele privaja, zato so si za druženje izbrali manj bučen prostor ob gozdnem robu. Tam so v miru klepetali in od daleč opazovali pestro dogajanje. No, miru zaradi navdušenih oboževalcev MasterChefa vseeno niso ravno imeli, saj so jih obiskovalci v želji po skupni fotografiji pogosto cukali za rokave.

MasterChefovec Nik Marolt in vplivnica Stella Čebin foto: njena.si

Silvo in Melita iz šova Super par ne skrivata navdušenja: »Najprej lepa hvala za povabilo. Prvič sva bila na tem vašem dogodku. Bilo je lepo izpeljano, še posebej pa se nama je zdelo zanimivo, ker večino povabljenih poznava osebno, mnogo pa sva jih tudi tukaj spoznala na novo .... Res zanimiv, lep, dinamično organiziran dogodek z lepim programom. Z Melito nama je bilo všeč, da so kužki dobrodošli, tudi najina Heli je uživala na dogodku. Vesela sva, da so naju vsi sprejeli in nama čestitali za najin doprinos v oddaji SUPER PAR ... Prejela sva obilo pozitivnih komentarjev, mnogi si želijo, da bi naju spremljali še v kakšnem drugem šovu,« se je o minulem dnevu razgovoril Silvo Bezjak in na vprašanje ali bi se morda res podala še v kakšen drug TV projekt, skrivnostno namignil. »Mogoče pa res, če bo zanimiva ponudba.«

Melita in Silvo, Super par foto: Stella Čebin

Predstavnici šova Poroka na prvi pogled nista razočarali:  Veliko pozornosti sta pritegnili tudi Planetovi nevesti Vlasta Mažgon in Anna Paynich. Vlasta je v zapeljivi mornarski opravi plenila poglede, Anna in hčerka Anaya pa sta s svojim prihodom znova pričarali pravljico, tokrat v inspiraciji morskih vil.

Vlasta Mažgon, Anna Paynich in Melita Biserkova. foto: Sašo Radej

Kaj pa Kmetija, o kateri na njena.si še posebej veliko pišemo? Seveda, tudi nekaj tekmovalcev šova Kmetija smo povabili na dogodek. V družbi znanih obrazov je poglede privabljala Aneta Andollini, ki je z mislimi že na dopustu, saj komaj čaka, da se znova odpravi v tople kraje. Pa ostali Kmetje? Jan Klobasa in Monika Košenina sta imela znova nabrušene pete, saj sta se, kot smo že navajeni, navdušeno smukala med povabljenci. Nedaleč osrednjega dela dogajanja so precej mirneje uživali v prireditvi tekmovalci zadnje sezone …

Matej Lebič, Monika Košenina in Jan Klobasa foto: Sašo Radej

»Zabava je bila odlično organizirana, preprosta in s stilom. Da ne govorim o vsej jedači, pijači in sladkanju, mmmmm trebuščki so bili polni. Mi je žal, da nisem prišla s klobukom iz Kmetije, vendar čas ni dopuščal zaradi službe. Bila sem iskreno vesela, da je bila organizacija za otroke poskrbljena, saj sta moja dva otroka v avtu zaspala takoj po 20 m vožnje iz parkirišča. Zagotovo jima bo ostalo vse v lepem spominu, ker sta spoznala Ribiča Pepeta, navdušila pa ju je tudi animacija s konji, ki jih hčerka Neja naravnost konje. Moj telefon je poln slik,« se smeji Danijela Medenjak, ki se je na pikniku podružila s sotekmovalci Majo Triler, Manjo Šernek in zmagovalcem Tomom Zupanom.

Danijelina Medenjak s sinom in hčerko. foto: Osebni arhiv

Eva in Rale  na Lady pikniku 2023.

Eva in Rale na Lady pikniku 2023. foto: Sašo Radej

Anna Paynich s hčerko Anayo.

Anna Paynich s hčerko Anayo. foto: Sašo Radej

Anja Rijavec  iz Sanjskega moškega in modna oblikovalka Lea Behek.

Anja Rijavec iz Sanjskega moškega in modna oblikovalka Lea Behek. foto: Sašo Radej

Danijelin sinek na konju.

Danijelin sinek na konju. foto: Osebni arhiv

Danijela Medenjak z otrokoma.

Danijela Medenjak z otrokoma. foto: Osebni arhiv

Vesela druščina

Vesela druščina foto: Osebni arhiv

Predstavniki šova Super par

Predstavniki šova Super par foto: Osebni arhiv

Silvo Bezjak, Melita Biserkova, Andreja Košir in Miha Hercog

Silvo Bezjak, Melita Biserkova, Andreja Košir in Miha Hercog foto: Osebni arhiv

Simpatična vplivnica Stella Čebin.

Simpatična vplivnica Stella Čebin. foto: njena.si

Aneta Andollini

Aneta Andollini foto: Osebni arhiv

Aneta Andollini s prijateljico

Aneta Andollini s prijateljico foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Presenetiti z okusnimi ribami
Kulinarika
Presenetiti z okusnimi ribami
naslednji članek
Momčilo Otašević (Botri) se je razveselil rojstva dojenčka
Svet slavnih
Momčilo Otašević (Botri) se je razveselil rojstva dojenčka