Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Novinar POP TV se je moral na hitro posloviti

3. 4. 2017; 06.30
Avtor: K.A.
Janez Usenik

Janez Usenik je v plesnem šovu zelo užival. foto: POP TV

Četrta oddaja šova Zvezde plešejo je bila filmsko obarvana, vsak izmed parov pa se je moral sodnikom predstaviti s plesom iz filmskih uspešnic.

Četrta oddaja šova Zvezde plešejo je bila usodna za novinarja POP TV Janeza Usenika in njegovo soplesalko Majo Geršak, ki sta se sodnikom predstavila v ritmih sambe, kjer se zahteva nekoliko več gibanja, še kako prav pa plesalcem pride tudi dobra kondicijska pripravljenost. 

Janez in Maja sta se na plesnem parketu predstavila s plesom iz filma Maska, ki ga je Janez že na vajah vzel povsem za svojega. A sodniki tokrat niso bili prizanesljivi. Andrej Škufca je tako ocenil: "Vidi se, da si dobro pripravljen. Imaš ritem, a ni prav tam v telesu, kjer bi moral biti." Nika Urbas Ambrožič je nadaljevala, da jo je s sambo malo razočaral. "Začni delati z boki!" mu je svetovala in pohvalila vso energijo, ki jo je vložil v nastop. "Samba je zabava, veselje, ples ob katerem pozabimo na vse, tako kot si ti pozabil, da je treba tekmovati," je po plesni točki komentirala Katarina Venturini, Lado Bizovičar pa je dodal, da je nesporno dejstvo sicer komični vtis, a mu ni iz sebe uspelo potegniti tega, kar si je želel. Ocenili so ju s trojko z Andrejeve strani, dvema peticama sodnic in Ladovo šestko. 

Janez je bil po koncu šova nekoliko razočaran, a zadovoljen s svojim nastopom. "Poslovil sem se tako kot sem se hotel, s plesom, ki sem ga plesal iz srca. Zdaj bom navijal za vseh devet, ki so še ostali v šovu," je dejal Janez in ob svoji izjavi še zadnjič navdušeno zaplesal.

Preberite še, kaj je povedal Dejan Vunjak. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Tresla se je: Mislil sem, da se bo porezala!
Resničnostni šovi
Tresla se je: Mislil sem, da se bo porezala!
naslednji članek
5 nasvetov, kako s telefonom posneti popolno Instagram fotko
Moda&Lepota
5 nasvetov, kako s telefonom posneti popolno Instagram fotko