zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Martina Plohl načrtuje pestro poletje

6. 6. 2018; 05.00
Avtor: A. S.
Martina_Plohl_1

Martina Plohl foto: POP TV

Priljubljena oddaja Zvezde plešejo je mimo. Kaj počnejo plesalci v teh dneh?

Priljubljeni šov Zvezde plešejo se je zaključil, poleg tega, da smo dobili novega zmagovalca, letos sta to postala priljubljena nekdanja plezalka Natalija Gros in njen soplesalec Miha Perat, pa se je med šovom rodila tudi ljubezen. Natalija se je zaljubila.

Kaj pa se po koncu šova dogaja z nekaterimi drugimi plesalci in tekmovalci?

Martina Plohl
Z zaključkom druge sezone oddaje Zvezde plešejo, se spet vračam do konca junija nazaj na že utečene delovne poti. Čaka me kar nekaj potovanj povezanih s poučevanjem plesa v Turčijo, Avstrijo in Francijo. Vsekakor pa si bom vzela čas tudi za počitek in polnjenje baterij. S prijateljicami načrtujemo ogled Benetk, nekajdnevno raziskovanje Toskane in za konec še popolni oddih in odklop ob dobri knjigi, hrani, morju in soncu počitnice v Dalmaciji. V drugem delu avgusta pa bo čas za snovanje in pripravo novih načrtov in urnikov za delo v mojem plesnem studiu Plohl.

Miha Perat


Svoj čas, prosti čas, ki ga imam trenutno na razpolago, je čas za vse tiste, ki mi pravzaprav v življenju pomenijo največ. Moja družina, žena, otroci in vsi moji najbližji. In ravno njim te svoje "proste" dni posvečam v celoti. Za druženje, zato da smo. Pogrešal sem jih tako, kot so oni mene.
In ne morem mimo druženja z kvalitetno gurmansko pojedino. Obožujem dobro hrano, pijačo in vse kar, kar pritiče. Zato mi je se toliko lepše, ko me domači prav z omenjenim nadvse razvajajo.
Skratka, v teh dneh se počutim resnično in nadvse blažen ... Enostavno, lepo mi je...

Jagoda Batagelj
Jagoda Batagelj bo poletje plesala, saj jo že v juliju čaka plesna predstava Dance Amore, v kateri nastopajo tudi Andrej, Goga in Matej. S septembrom pričenjam s poučevanjem nove generacije tekmovalcev latinakoameriških in standardnih plesov, pravi Jagoda.


Tadeja Pavlič
Tadeja Pavlič se iz projekta Zvezde plešejo seli v muzikal Briljantina. Poleg tega pa se nadaljuje poučevanje plesnih skupin in izpiti na faksu, ki še čakajo. Kar pestro bo.

Miha z družino

Miha z družino foto: POP TV

prejšnji članek
FOTO: Slavne zapeljivke navdušujejo oboževalce
Svet slavnih
FOTO: Slavne zapeljivke navdušujejo oboževalce
naslednji članek
Mineral, ki ščiti naše zdravje
Zdravje
Mineral, ki ščiti naše zdravje