Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Strta voditeljica o tistem usodnem večeru

21. 3. 2016; 09.30
Avtor: Mojca Vakselj
Ellen Degeneres

Ellen si še ni oprostila, da ni rešila življenja nekdanji partnerici. foto: Twitter

Televizijska voditeljica Ellen DeGeneres je v pogovoru z Oprah Winfrey spregovorila o boleči izkušnji nekdanje partnerice, ki je storila samomor. Zvezdnica si očita, da ni prepoznala njenega klica na pomoč in ji pomagala, ko je bil še čas.

Televizijska voditeljica Ellen DeGeneres, ki že več let vodi izjemno zabavno in popularno oddajo The Ellen DeGeneres Show, je med pogovorom z Oprah Winfrey nedavnospregovorila o najbolj tragičnem dnevu v njenem življenju – o smrti njenega takrat 23-letnega dekleta. Dekleti sta imeli zelo burno zvezo. »Zelo se je trudila zame, zato sem se, potem ko sva se za kratek čas razšli, nameravala kmalu vseliti nazaj k njej, a do tega žal ni prišlo,« je razložila Ellen. »Želela sem ji le dati lekcijo“ je povedala voditeljica in razkrila, kaj se je zgodilo tistega usodnega večera.


"Tega si ne morem oprostiti. Morala bi iti domov, jo ustaviti. Vse to. Počutiš se krivo."

»Skupaj sva bili na neki zabavi in poskušala me je prepričati, naj pridem nazaj domov. Pretvarjala sem se, da je zaradi glasne glasbe ne slišim. Zavrnila sem jo,“ se spominja voditeljica. Dekleti sta zabavo zapustili ločeno,Ellen so domov namreč odpeljali prijatelji. Na poti domov so ob cesti zagledali avtomobil."Vozilo se je prelomilo. Slišali smo sirene, zato smo vedeli, da se je nesreča zgodila pred kratkim. Nihče še ni bil tam, mi pa smo nadaljevali svojo pot,“ je Oprah povedala Ellen. Da je v avtomobilu sedelo njeno dekle, je izvedela šele naslednji dan."Tega si ne morem oprostiti. Morala bi iti domov, jo ustaviti. Vse to. Počutiš se krivo,“ je priznala in dodala, da jo njena smrt še vedno preganja.


Težave tudi s Portio
DeGeneresova je sicer že sedem let poročena z igralko Portio de Rossi, ki je bila ravno tako precej labilna, ko sta se spoznali. Borila se je namreč z anoreksijo in bulimijo in ravno Ellen naj bi bila tista, ki ji je pomagala, da se je izvila iz krempljev uničujoče bolezni. Čeprav vsak mesec ameriški mediji namigujejo, da imata zvezdnici težave v zakonu in sta na pragu ločitve, sta še vedno nerazdružljivi in voditeljica trdi, da bo tako tudi ostalo. »Ona je ženska mojega življenja,« pravi in zavrača kakršnekoli očitke o tem, da naj bi razmišljali o tem, da se razideta. 

prejšnji članek
Pozdrav soncu, pozdrav pomladi!
Zdravje
Pozdrav soncu, pozdrav pomladi!
naslednji članek
Sadež, ki krepi telo in duha
Zdravje
Sadež, ki krepi telo in duha