favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna žena po treh porodih na plaži jemlje dih!

24. 3. 2016; 05.24
Avtor: K.A.
Coolen
Kljub temu, da je nedavno rodila, je na družinskih počitnicah že pokazala, da je znova v izvrstni formi.

Coleen Rooney, žena vrhunskega angleškega nogometaša Wayna Rooneyja, je le dva meseca po porodu na plažah Barbadosa pokazala osupljivo postavo. Za Coleen je to že tretji porod, slavna zakonca imata sedaj tri sinove Kaija (6), Klaya (2) in novorojenček, ki sta ga poimenovala Kit.



Coleen nikoli ni skrivala, da je pri svoji prehrani zelo disciplinirana, na njenem jedilniku pa je tako vedno veliko sveže zelenjave in sadja. Zato tudi ne čudi, da je dva meseca po porodu že skočila v kopalke in pri tem jemala dih. S svojim osebnim trenerjem je v zadnjih tednih pridno telovadila, paparaci pa so jo na ulicah Londona tudi v času nosečnosti velikokrat ujeli s telovadno opremo, ko je redno zahajala v eno od znanih londonskih telovadnic.

Coleen Rooney

Coleen in Wayne sta se poročila leta 2008, skupaj pa sta že vse od njunega 16 leta. Coleen je angleškim medijem že večkrat zaupala, da je za uspešen zakon izjemno pomembno, a si par redno vzame čas zase in si privošči romantične počitnice v dvoje. "Seveda imava tudi midva vzpone in padce, a pomembno je, da tudi v času krize ohraniš dostojanstvo in pokažeš, da svojega partnerja še vedno spoštuješ."

prejšnji članek
Imate težave s točnostjo?
Zdravje
Imate težave s točnostjo?
naslednji članek
Eno jajce na dan ...
Kulinarika
Eno jajce na dan ...