mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Helenino veliko življenjsko razočaranje!

29. 3. 2016; 02.02
Avtor: K.A.
Helen Mirren

foto: Profimedia

Čeprav bi pomislili, da ima slavna filmska igralka v življenju prav vse, se zdi, da ji je ena želja vseeno ostala neizpolnjena.

Slavna britanska igralka Helen Mirren (70) ima za seboj izjemno filmsko kariero, ki ji jo zavida marsikatera mlajša igralska kolegica. A kljub temu, da bi marsikdo pomislil, da ima v življenju prav vse, pa je zvezda nedavno priznala, da je ena želja vseeno ostala neizpolnjena. "Ko sem si pogledala film Starševstvo, sem po koncu 20 minut jokala. Zelo se me je dotaknil. Nato pa sem se pomirila in bila zopet srečna," je dejala izjemna igralka, ki je že 19 let v idiličnem zakonu z režiserjem Taylorjem Hackfordom. Igralka nikoli ni okusila čarov materinstva, a priznava, da otroke naravnost obožuje. Mirren zato veliko časa preživi s sinovi svojega moža, ki jih ima Taylor iz prvega zakona.

Še vedno sta zaljubljena in nadvse aktivna med rjuhami. foto: Profimedia

Za svoje delo je Mirrenova doslej prejela oskarja, več zlatih globusov in emmyjev. Ima tudi svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih.

Nastopila je v številnih TV produkcijah, denimo v serijah Glee in 30 rock, gledaliških igrah in filmih. Svetovno slavo je dosegla z upodobitvijo britanske kraljice Elizabete II. v filmu Kraljica. Prav lik kraljice ji je leta 2007 prinesel oskarja za najboljšo glavno žensko vlogo.

prejšnji članek
Koraki do boljšega seksa
Odnosi
Koraki do boljšega seksa
naslednji članek
S tako nego boste še lepši!
Moda&Lepota
S tako nego boste še lepši!