Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana Slovenka zaradi nosečnosti doživela ...

2. 4. 2016; 10.00
Avtor: A. C./revija Zvezde
Vesna Pernarčič Andrej Murenc

Vesna Pernarčič je vesela, da nima posebnih nosečniških želja. foto: Marko Vavpotič

Igralka PGK Kranj in najbolj negativna junakinja Ene žlahtne štorije Vesna Pernarčič uživa v tretji nosečnosti. Pred junijskim porodom jo čaka še nekaj predstav in snemanje nadaljevanj Štorije. Zaupala nam je ščep podrobnosti iz svojega sladkega pričakovanja in načrte za naprej.

»Tretja nosečnost se od preostalih razlikuje v tem, da sem bolj utrujena. Malo se mi pozna 'leto izdelave', kljub temu pa življenje poteka normalno. V študijah novih predstav sicer ne sodelujem, moram pa oddelati še nekaj starih. Za Županovo Micko sem dobila nov kostum, predstavo pa smo prilagodili tako, da se na odru ne tlačim v sod, ker vanj ne morem več. Dobila sem 'komplimente', da sem videti kot noseča kmečka butara. Tudi pri predstavi Mame nismo prilagajale scenarija. Samo delamo se, da sem debelejša,« se na račun svojega zaobljenega trebuha šali igralka, ki vmes snema še Štorijo.

»Kilogrami mi gredo gor čisto normalno in upam, da ne bodo šli kam v višave. Fino pa je, da nimam kakšnih popadkov po sladkem ali drugih nosečniških kapric,« razlaga. Čeprav je že v zrelejših letih, ko pozna sebe in svoje telo, mu, kot priznava, ne prisluhne vedno. »Ko se utrudim, ne grem vedno počivat, saj je toliko vsega treba postoriti. Doma me, denimo, zmoti poln pomivalni stroj, pa grem zlagat posodo, kuhat kosilo in hitim od ene stvari k drugi. Ob tem pozabim nase in na to, da bi se bilo pametno uleči in počivati,« pravi Vesna, ki ne komplicira pri nosečniških oblačilih. Nakupila je nekaj malo večjih običajnih tunik in modrcev, saj ji stari niso bili več prav. Kupovati več se ji zdi nesmiselno. Nosečniška oblačila bo podarila prijateljicam, ko jih ne bo več potrebovala, podobno racionalna pa je tudi pri rečeh za dojenčka. Precej oblačil je že dobila, kupila bo le nov voziček. Dojenčka se veselita tudi njena sinova. »Starejši mu je že odstopil svojo sobo, njemu smo naredili novo. Mlajši pa pravi, da sem zaradi hormonov tečna. Oba pa božata moj trebuh in opazujeta, kako se v njem premika otroček. Že zdaj se veselita časa, ko ga bosta končno vzela v naročje.«

Vesna in njen Andrej nimata časa razmišljati o poroki. Posvečata se obveznostim, ko pa bo napočil čas, bo Andrej Vesno pospremil v ljubljansko porodnišnico, kjer je rodila tudi starejša sinova, in bo seveda navzoč pri porodu.



prejšnji članek
Kdaj je pravi čas za seks?
Odnosi
Kdaj je pravi čas za seks?
naslednji članek
Domača čajnica
Zdravje
Domača čajnica
#obraziavenija
obraziavenija