zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Robert De Niro: Moj sin po cepljenju MMR spremenjen

14. 4. 2016; 09.38
Avtor: K. V.
De Niro

Rober DeNiro je prizadet zaradi sinovega avtizma. foto: You Tube

Burne polemike v ZDA zaradi dokumentarnega filma Vaxxed, ki so ga umaknili s sporeda uglednega filmskega festivala Tribeca.

"Nekateri lahko umrejo zaradi penicilina, ker so nanj alergični, morda določeni otroci ne prenesejo nekaterih cepiv," se sprašuje slavni hollywoodski igralec Robert De Niro.



V pretresljivem intervjuju za ameriško televizijo razkriva, da je njegov 18-letni sin Elliot avtist. Pravi, da se je spremnil čez noč po cepljenju z MMR cepivom. Poudarja, da ni proti cepljenju, je za varno cepljenje. Hkrati opozarja, da določene institucije morda prikrivajo pomembne podatke o tem, kdo je na določene sestavine v cepivih še posebej občutljiv. Povod za pogovor z njim je umik dokumentarnega filma z uglednega filmskega festivala Tribeca.

Dokumentarni film razkriva prikrite podatke o stranskih učinkih cepljenja. foto: twitter


Dokumentarni film Vaxxed: Od razkritja do katastrofe v Združenih državah Amerike vnema burne razprave. Vsebina filma razkriva tudi telefonski pogovor med znanstvenikom Willamom Thompsonom dr. med. in dr. Brianom Hookerjem, ki ima avtističnega sina.

 
"Sram me je, da smo priredili podatke raziskav," pove dr. Thompsom v dokumentarnem filmu. Raziskava o MMR cepljenju v ZDA, v kateri je sodeloval, je ugotovila, da imajo predvsem dečki afroameriškega porekla po tem cepljenju lahko stranske učinke. Ekipa znanstvenikov je te ugotovitve načrtno prikrila. Dr. Thompson je po razkritju podatkov zaprosil za status in zaščito, ki pripada žvižgačem, torej osebam, ki razkrivajo zaupne podatke izrednega pomena za javnost.


prejšnji članek
Slavna igralka v solzah, ker je nihče ne povabi na zmenek
Svet slavnih
Slavna igralka v solzah, ker je nihče ne povabi na zmenek
naslednji članek
Tehtnica - vaš prerok in sodnik
Zdravje
Tehtnica - vaš prerok in sodnik