zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konec ljubezni: slavna igralka žalostna in strta!

14. 4. 2016; 12.35
Avtor: K.A.
Kirsten Dunst

Vedno sta veljala za skladen par.

Po štirih letih se Kirsten Dunst in Garrett Hedlund razhajata, nazadnje pa sta se skupaj pojavila na podelitvih Zlatih globusov.

Hollywoodski par Kirsten Dunst (33) in Garrett Hedlund (31) sta v javnosti vedno oddajala podobo skladnega in srečnega para, svoje zasebno življenje pa nikoli nista želela deliti z mediji. V zadnjem času so se pojavile govorice, da naj bi Garrett svojo drago zaprosil, a se zdi, da je ostalo le pri govoricah. Po štirih letih se par razhaja, nazadnje pa sta se skupaj pojavila na podelitvih Zlatih globusovih. "Kirsten Dunst in Garrett Hedlund sta se razšla. Po štirih letih se njuno razmerje končuje," je njun tiskovni predstavnik potrdil za revijo People.

Par se je spoznal na snemanju filma On the Road leta 2010, kasneje pa se je Garrett preselil v njeno newyorško stanovanje. Dunstova nikoli ni skrivala, da si želi narediti naslednji korak v njunem razmerju in se posvetiti družini. "Seveda si želim še naprej ustvarjati, a si želim imeti tudi otroke," je še nedavno za People dejala Kirsten. "V prihodnjih dveh letih si želim ustvariti družino in se nekoliko umakniti iz filmskega sveta."

Njun razhod je vsekakor veliko presenečenje, a morda bo na koncu vendarle zmagala ljubezen.

Kirsten Dunst se bo po koncu razmerja posvetila novim filmskim projektom.

prejšnji članek
Saj poznate tisto, ko gre pri dieti vse narobe?
Njenih 5 minut
Saj poznate tisto, ko gre pri dieti vse narobe?
naslednji članek
Ženske vse bolj jezne?
Zdravje
Ženske vse bolj jezne?