stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdniki, ki so si podobni kot dvojčki

6. 8. 2016; 07.00
Avtor: Agata Rakovec Kurent/Avenija
amber scarlet

Scarlett Johansson in Amber Heard

Oglejte si najbolj znane hollywoodske dvojčke, ki to niso.

Amber Heard in Scarlett Johansson

Teksaška igralka Amber Heard (29) precej spominja na bolj izkušeno in slavnejšo igralko Scarlett Johansson (31). Nobena od njiju še nima oskarja, toda po številu nagrad je v veliki prednosti Scarlett, ki je med drugim osvojila prestižno bafto. Amber lahko po poroki s hollywoodskim megazvezdnikom Johnnyjem Deppom računa na boljše vloge, Scarlett pa je od leta 2012 v zvezi z lastnikom neodvisne oglaševalske agencije, Francozom Romainom Dauriacom. Leta 2014 sta dobila hčerko Rose in se nekaj tednov pozneje poročila v Montani.

Zooey Deschanel in Katy Perry

Katy Perry in Zooey Deschanel

Igralko Zooey Deschanel (36) in pevko Katy Perry je skoraj nemogoče ločiti. Zooey, ki je tudi odlična pevka, je našla srečo s producentom, ki ima slovensko zveneč priimek, Jacobom Pechenikom. Julija lani sta dobila hčerko Elsie Otter, tik pred rojstvom pa sta se poročila. Pet let mlajša pevka Katy Perry ima v ljubezni trenutno manj sreče. Komik Russell Brand, s katerim sta bila kratek čas poročena, jo je zapustil kar po telefonu. Da se želi ločiti, ji je napisal v SMS-u.

Sarah Hyland in Mila Kunis

Mila Kunis in Sarah Hyland

Dvaintridesetletna ameriška igralka ukrajinskega rodu Mila Kunis ima v Hollywoodu svojo mlajšo kopijo, 25-letno Sarah Hyland. Obe sta prvi veliki uspeh dosegli z vlogo v humoristični nanizanki, Mila v Oh, ta sedemdeseta, Sarah pa v trenutno zelo priljubljeni seriji Sodobna družina. Kunisova se je lani poročila z Ashtonom Kutcherjem in imata hčerko Wyatt Isabelle. Hylandova je že kakšno leto v razmerju s soigralcem iz Vampirske akademije Dominicom Sherwoodom. Obe igralki imata za seboj tudi nesrečno izkušnjo. Mila je skoraj deset let prijateljevala z nekdanjim otroškim zvezdnikom Macaulayjem Culkinom, ki se zadnja leta bori z zasvojenostjo, Sarah pa je morala zaradi bivšega fanta, igralca Matta Prokopa, zahtevati prepoved približevanja, ker ji je grozil in jo napadel.

Isla Fisher in Amy Adams

Isla Fisher in Amy Adams

Ženo komika Sache Barona Cohena Islo Fisher (40) in leto dni starejšo igralko in pevko Amy Adams družijo rdečkasti lasje, svetla polt in podobne obrazne poteze, razlikujeta pa se po barvi oči, Isla ima rjave, Amy pa modrozelene. Igralsko uspešnejša je v zadnjem obdobju Amy, ki si je prislužila že pet oskarjevskih nominacij in je ponosna lastnica dveh baft. Lani se je poročila z igralcem Darrenom Le Gallom in imata eno hčer, Isla pa ima s Cohenom tri otroke.

Javier Bardem in Jeffrey Dean Morgan

Javier Bardem in Jeffrey Dean Morgan

Devetinštiridesetletni ameriški igralec Jeffrey Dean Morgan je znan po svojih vlogah v nadaljevankah Talenti v belem in Dobra žena, še bolj pa po tem, da je izrezana kopija zvezdnika Javierja Bardema. Tri leta mlajši španski igralec je, kar zadeva igralske uspehe, svetlobna leta pred Američanom, saj ima doma tako oskarja in bafto, kot tudi številne nagrade z evropskih filmskih festivalov. Ima tudi slavno ženo, sonarodnjakinjo Penelope Cruz, s katero bosta letos praznovala šesto obletnico poroke. Oba lepotca imata dva otroka in sta umirjena družinska človeka.

Minka Kelly in Leighton Meester

Leighton Meester in Minka Kelly

Ameriški igralki Minko Kelly (35) in Leighton Meester (29) bi mimogrede oklicali za sestri. Leighton se spomnimo iz serije Opravljivka, Minka pa je najbolj znana po serijah Friday Night Lights in Čarlijevi angelčki. Mlajša od zvezdnic je poročena z igralcem Adamom Brodyjem in ima petmesečno hčerko Arlo Day, medtem ko Minka še išče gospoda pravega.

Jessica Chastain in Bryce Dallas Howard

Jessica Chastain in Bryce Dallas Howard

Igralka in hčerka režiserja Rona Howarda Bryce Dallas Howard (34) in igralka Jessica Chastain (38) sta naravni rdečelaski, ki bi lahko igrali tudi druga drugo. Bryce ima dva otroka in je poročena, Jessica pa je od leta 2012 v razmerju z grofom Gianom Luco Passijem di Preposulom, direktorjem francoske modne znamke Moncler.

prejšnji članek
Naj vam tekne Meryl Streep!
Svet slavnih
Naj vam tekne Meryl Streep!
naslednji članek
Pivo za goste lase?
Moda&Lepota
Pivo za goste lase?
#obraziavenija
obraziavenija