pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekoč ljubka plavolaska, danes neprepoznavna!

10. 5. 2016; 06.08
Avtor: K.A.
Renee

Razlika je še kako očitna.

Včasih je bila prikupna plavolaska, danes je njena podoba povsem drugačna. Bi jo sploh še prepoznali?

Hollywoodska igralka, oskarjevka, Renee Zellweger je svet osvojila s svojo prikupno pojavo v filmu o Bridget Jones. A danes tiste ljubke plavolaske ni več, že nekaj časa je njen obraz precej spremenjen, veliko prahu pa je s svojo spremenjeno podobo dvignila leta 2014, ko se je pojavila na zabavi Elle Women in šokirala vse prisotne.



Kot navaja revija People jo številni takrat niti niso prepoznali, mediji pa so se razpisali o lepotnih operacijah, ki jih je imela.

V enem od nedavnih intervjujev je igralka zatrdila, da je njena podoba zgolj posledica drugačnega, bolj polnega in zdravega življenjskega stila:



"Moji prijatelji mi govorijo, da sem videti pomirjeno. Vsekakor se počutim zdravo. Že dolgo se nisem tako dobro počutila v svojem telesu in bila tako zadovoljna s svojim življenjem. Včasih sem se izčrpavala z vadbami in potem je sledila neznosna utrujenost. Sedaj sem našla pravo ravnovesje in tudi moje počutje je sedaj odlično," je povedala ameriškim medijem. 

V intervjuju za Today je povedala, da se ne obremenjuje z govoricami, še manj pa so del njenega življenja družbena omrežja.

"To nekako ni del mojega življenja, to je zgolj del mojega poklica, to občutim, ko sem na velikem platnu, sicer pa pač ne. V mojem domu niso prisotne rumene novice, kakor tudi ne družbena omrežja. Jaz imam rada osebne izkušnje in pristna prijateljstva, vse ostalo me ne zanima," je bila odkrita Renee, ki ima trenutno polne roke dela z novimi filmskimi projekti.

Kljub temu, ostajajo resni dvomi, da igralka zgolj več počiva? Lepotni strokovnjaki menijo tako, kaj pa vi?

prejšnji članek
So ribe še vedno zdrava hrana?
Zdravje
So ribe še vedno zdrava hrana?
naslednji članek
Spanje si ustvarimo po naši meri
Zdravje
Spanje si ustvarimo po naši meri