zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kardashionovim vstop prepovedan

11. 5. 2016; 12.56
Avtor: A.K.
kocktails-with-khloe-kardashian-kendall-jenner-snoop-dogg
Lahko imajo ves denar na svetu, a vseeno niso zaželeni povsod. Njihov "ugled" jim je odrekel kar nekaj dobrodošlic.

Hamptons

Oddaja Keeping Up with the Kardashians (V koraku z družino Kardashian) je znana po celi Ameriki. Prejšnja oddaja Kourtney and Khloe Take The Hamptons (Kourtney in Khloe osvajata Hamptons) pa je povzročila, da ju mesto Long Island ne želi več videti, še manj slišati. Veliko zvezdnikov se skriva v tam, saj jim mesteca v Hamptonsu nudijo mir in zasebnost, zato Kardashionovi zagotovo ne sodijo tja. Ko so snemali to oddajo, so se domačini razburjali in jih glasno pošiljali domov. Dekleta klana Kardashian so dobila tudi kar nekaj prepovedi obiska nekaterih restavracij. Domačini so dosegli svoje, zato so snemanje morali Kardashionovi prestaviti v Hamptons Bay, ki pa vsekakor ni tako prestižno mesto, kot bi so si zvezdnice želele.

Zabave po oskarjih

Po poročanju revije Hollywood Life je krivec za prepoved vstopa na zabave po oskarjiv, mati Kis Jenner. Zaradi njenega neprimernega obnašanja so vsi iz družine Kardashian-Jenner dobili prepoved, da se še kdaj prikažejo tam. Težava je bila predvsem alkohol, čeprav večina klana ponosno razlaga, da ne pije. Kot kaže, v resnici ni tako.

TV oddaja Anderon Cooper 360

Novinar Anderson Coper stremi k temu, da ne bo nikoli gostil v svojem programu članov  iz klana Kardashian-Jenner in vseh ostalih, ki so kakor koli povezanih z njimi.

Srečanje Met Gala

Urednica revije Vougue, Anna Wintour je videla Kardashionove kot čisto nasprotje mode, prefinjenosti in uglajenosti. Prepovedala je Kardashionovim udeležbo na zabavi Met Gala v New Yorku. Vse se je spremenilo, ko se je Kanye West poročil s Kim, saj Wintourjeva obožuje znanega raperja.

Revija Vogue

Anna Wintour se ni ustavila le pri srečanju Meta Gala. Po poročanju tabloida OK Magazine, Kim ne sme biti fotografirana ali omenjena na straneh revije Vogue.  Predvsem zaradi negativnih odzivov na naslovnico iz leta 2014, za katero sta pozirala Kim in Kanye. Urednica se je odločila, da ju do nadaljnjega zaradi neprimernega vedenja ne bo več omenjala.

South Beach v Miamiju

Tako kot prebivalci Hamptonsa, tudi prebivalci South Beacha niso bili nič kaj navdušeni nad novico, da bodo Kardashionovi tri mesece snemali v njihovem kraju. Skoraj nihče ni podpisal dovoljenja za snemanje, zato se je zvezdniška družina morala obrisati pod nosom in najti nov kraj za snemanje njihove oddaje.

Florida? Skoraj, a ni uspelo.

Zaporniki nimajo na izbiro veliko aktivnosti, razen dvigovanja uteži. Aprila 2015, je zapornik Wayne Albright poskušal vložiti na sodišče odločbo o prepovedi približevanja Kim in Kanyeja, saj naj bi jima tako preprečil vstop na Florido, a kot pričakovano, ni uspela.

Bela hiša

Čeprav je ameriški predsednik znan po tem, da uporablja premišljene in primerne besede v večini situacij, se je v primeru klana Kardashian odločil, da ne bo bolj spontan.. Obama je Kanyeja oklical za »osla« kar nekajkrat. Kim je na drugi strani neuradno predsednika večkrat podprla, čeprav je javno govorila, da predsednik ni storil ničesar koristnega za svojo državo.

Burger Joint v Buenos Airesu v Argentini

Privatna restavracija ima pravico, da odkloni storitev komurkoli, če le ta odločitev ni pa podlagi rase, barve kože, veroizpovedi ali narodnosti. Ker Kardashionovi še niso razglasili svoje rase, je povsem zakonito, da jih Burger Joint poslovno izključuje. Ne le to, postavili so tudi znak pred vhodom, ki prepoveduje družini vstop, glasi se takole: »Prepovedano za Kardashionove«.

Parkirišča v Los Angelesu

Lani je bilo v Los Angelesu opaziti kar nekaj prometnih znakov na ulicah, ki prepovedujejo parkiranje Kardashianovim. To je bil seveda izdelek uličnega grafiterja, samooklicanega Plastičnega Jezusa in ne uradnih uniform Kalifornije.

Modna revija Victoria's Secret

Kendall Jenner, polsestra Kardashionovih sester, pa je najbolj presenetila s svojo prepovedjo. Mlada manekenka je svojim polsestram prepovedala vstop med občinstvo modne revije, saj naj bi vedno vso pozornost preusmerile nase. A to med njimi ni nič kaj takega. Tudi Kim je Khloe prepovedala, da govori in nazdravlja na njeni poroki...

prejšnji članek
Dom slavne Kendall Jenner
Življenjski slog
Dom slavne Kendall Jenner
naslednji članek
6 nasvetov za zdravo hujšanje
Zdravje
6 nasvetov za zdravo hujšanje
#obraziavenija
obraziavenija