Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Adele tako vitka kot še nikoli!

17. 5. 2016; 02.32
Avtor: K.A.
Adele
Zaradi njene postave je bilo prelitega že veliko črnila, sedaj je še enkrat več poskrbela, da so njeni kilogrami v ospredju.

Angleška glasbenica Adele si je po porodu sina Angela vzela glasbeni premor in minilo je kar nekaj časa preden so njeni oboževalci dočakali izid novega singla Hello. Že kmalu po izidu se je povzpel na vrhove svetovnih glasbenih lestvic in se tam obdržal dolge tedne.

Sledil je drugi singel When we were young, sedaj pa je pevka na svojem Twitterju objavila kratek videospot tretjega singla z naslovom Send My Love (To Your New Lover). Na kratkem videoposnetku je osupnila v dolgi cvetlični obleki in presenetila s svojo novo podobo. Kmalu po objavi se je na Twitterju odprla vroča razprava o tem, kako vitka je videti na najnovejšem posnetku. Številni se strinjajo, da tako vitka ni bila še nikoli.

Ni skrivnost, da je Adele po porodu sina povsem spremenila svoj jedilnik in ob tem izgubila kar lepo število kilogramov. A verjetno se strinjate, da tako vitka ni bila še nikoli. Vsekakor s svojo novo postavo osuplja, pohvale pa dežujejo z vseh strani.

prejšnji članek
V savno pojdite zvečer in brez kozmetike
Zdravje
V savno pojdite zvečer in brez kozmetike
naslednji članek
Po žlicah do vitkosti
Zdravje
Po žlicah do vitkosti