900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hollywoodska lepotica, ki je drugačna

21. 5. 2016; 11.00
Avtor: Irena Pirman/Zvezde
Cameron Diaz

foto: Reuters

Cameron Diaz si upa biti v javnosti brez ličil, o zdravju in lepoti je izdala tudi knjigo.

Cameron Diaz v novi knjigi The Longevity Book razpravlja o znanosti in umetnosti staranja ter ponuja konkretne nasvete, kako se starati s stilom in kako čim dlje ostati dobrega zdravja.

V prostem času brez ličil, a vedno s steklenico vode pod pazduho, na premierah pa po službeni dolžnosti ustrezno popleskana – dva obraza Cameron Diaz.

Že velikokrat je dokazala, da se je sama že zdavnaj sprijaznila s tem, da nima več 20 let in da je brez ličil pač malce drugačna kot v filmih. Kadar gre recimo s prijatelji na kosilo ali večerjo, nikoli ni naličena, in tako ji je všeč, ker se v svoji koži sijajno počuti. Razlogi za to so zlasti zdrava hrana, redna vadba, smeh in voda, voda, voda – torej ni čudno, da jo ima ves čas s seboj. V prvi knjigi The Body Book je recimo napisala, da na prazen želodec spije tudi do pol litra vode.

V svoji knjigi ženskam sporoča, naj se ne sramujejo staranja. foto: instagram

Je pa Cameron očitno tudi strokovnjakinja za odnose med moškimi in ženskami. Sama je srečno poročena z Benjijem Maddenom, ki jo je pred oltar popeljal samo dva meseca po tem, ko sta postala par: »To je ena tistih stvari, ko ti vsi govorijo: 'Ko veš, pač veš.' Ampak dokler se ne zgodi tebi, ne verjameš, potem pa rečeš: Aja, o tem ste govorili.«

Od nekdaj pa rada priskoči na pomoč tudi drugim z ljubezenskimi težavami. Ayda Field je pred kratkim razkrila, da ima Cameron največ zaslug za to, da sta z Robbiejem Williamsom ostala skupaj in se poročila. »Večkrat sva se sprla, enkrat res grdo. Takrat je šel v Chateau Marmont in se tam zapletel v pogovor s Cameron, ta pa mu je dejala: 'Očitno si še vedno zaljubljen v svoje dekle. Domov k njej moraš.' In je šel. Cameron ima v mojem srcu od takrat posebno mesto.«




prejšnji članek
Hladno srečanje z bivšim na premieri
Kultura
Hladno srečanje z bivšim na premieri
naslednji članek
Jure bi raje spal z ženo kot na kavču
Svet slavnih
Jure bi raje spal z ženo kot na kavču