Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oskarjevec s 35 let mlajšo

23. 5. 2016; 11.29
Avtor: K.A.
Mel Gibson
Na rdeči preprogi sta bila videti izjemno zaljubljena, oči pa sta imela le drug za drugega.

Na filmskem festivalu v Cannesu se je Oskarjevec Mel Gibson (60), po rdeči preprogi ponosno sprehodil s svojo srčno izbranko Rosalind Ross (25). Njuno ljubezensko razmerje je še precej na začetku, saj se na rdeči preprogi preprosto nista uspela odlepiti drug od drugega, kar so fotografski objektivi vestno beležili. Mel je na festivalu predstavljal film Blood Father, v katerem ima glavno vlogo. Na premieri je bil odlično razpoložen, prav tako pa tudi njegova nova izbranka, ki je imela oči le za hollywoodskega igralca.

Slavni par se je skupaj prvič pojavil januarja letos, ko sta se skupaj pojavila na Zlatih globusih in že takrat sta bila videti izjemno srečna in zaljubljena. Igralec sinje modrih oči je stalno na vrhu seznamov najbolj vplivnih in najbolj privlačnih hollywoodskih zvezdnikov.

Na rdeči preprogi sta si nenehno izmenjevala nežnosti.

Melu Gibsonu je svetovno slavo prinesla vloga norega policista iz serije filmov Smrtonosno orožje, gledalcem se je priljubil tudi s filmoma Večno mlad in Mož brez obraza. Stanovsko priznanje pa je dosegel s Pogumnim srcem, dobitnikom petih oskarjev, tudi za najboljši film in režijo.

Mel Gibson je pristal na višjo mesečno rento svoji nekdanji partnerici Oksani, a le pod pogojem, da se izseli iz njegovega domovanja v Los Angelesu.

prejšnji članek
Boj proti bakterijam, odpornim proti antibiotikom
Zdravje
Boj proti bakterijam, odpornim proti antibiotikom
naslednji članek
Širina duha in odprtost srca
Zdravje
Širina duha in odprtost srca