stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Usodno vino: Je znani slovenski igralec tudi v resnici pretepač?

23. 5. 2016; 04.41
Avtor: Katja Božič/Zarja
martin rozman

foto: Pop tv

Ko dozori mlado vino, se rojevajo ljubezni, ki kljubujejo starim zameram in novim spletkam.

Ena takih ljubezenskih zgodb, za katero nad vsemi pričakovanji trenutno trepeta vsak četrti Slovenec, se odvija med Martinom Rozmanom (Klemen Janežič) in Nino Dolinar (Inja Zalta) v seriji Usodno vino.

Tako kot so se nekoč spraznile ulice, ko so bile na programu najbolj znane limonadnice, je danes vse več Slovencev nemirnih, ko se približuje osma ura zvečer. Takrat se namreč (od ponedeljka do četrtka) za eno uro preselijo v slovensko Istro, kjer se dogaja romantična serija, v kateri se za svojo ljubezen borita zaljubljenca iz med seboj sprtih vinarskih družin Dolinar in Rozman. Tako bo še do 24. maja, pravijo na POP TV, ko se konča druga sezona priljubljene serije. 

Klemen Janežič, televizijski Martin Rozman

Martin je glavni ljubezenski junak. Zelo je navezan na svojo družino, ne prenese, da kdo blati ime njegovega očeta. Ima ljubečo družino, študiral je v tujini in zdaj dela kot plastični kirurg. V resnici ne želi ravnati krivih nosov, ampak hoče pomagati bolnim in trpečim. Doslej se še nikoli ni ukvarjal z resnimi problemi, a pravzaprav tudi ni doživel prave ljubezni. Ima dekle Karin, toda po prihodu v rojstni kraj spozna pravo ljubezen – Nino Dolinar.

Tokrat so nam kratke pogovore pomagali sooblikovati prav gledalci, zanimalo nas je namreč, kaj bi vprašali glavne igralce, če bi šli z njimi na kavo.

Kako lahko z Injo tako dobro igrata usodno zaljubljenost, saj kadar sta skupaj, preprosto žarita, kemija med vama se tako rekoč čuti. Ali mogoče iskrice preskakujejo tudi v resnici?

Z Injo sva se ujela že na avdiciji. Energija med nama se je preprosto pojavila. Sama od sebe. Med snemanjem sva postala dobra prijatelja in se lahko pogovarjava tako rekoč o vsem. Tudi kadar ima kateri od naju slab dan, ga drugi zna spraviti v boljšo voljo. Vseeno pa sva, kadar ne snemava zaljubljenih prizorov, samo prijatelja. Vesel sem, da je ona moja televizijska Nina.

V čem ste podobni svojemu liku v nadaljevanki in v čem se razlikujete od njega?

Razlikujeva se predvsem v odločnosti. Sam bi se veliko prej odločil za nekaj/nekoga in temu sledil, medtem ko Martin raje počaka na spremembo. Podobnost pa je največja v odnosu do družine. Sam mislim, da je to ena najpomembnejših stvari v življenju, in Martin prav tako.

Ali se tudi v resničnem življenju tako dobro pretepate kot v Usodnem vinu?

Z nasiljem se ne strinjam. Imam kakšno izkušnjo s pretepi, ampak na koncu je, ne glede na to, kako se izide, vedno žalostno. Drugače pa hodim, kadar mi čas dovoli, tudi na treninge boksa, kjer se lahko kontrolirano sprostim.

Ali bi tudi v resničnem življenju posvojili siroto iz Afrike, kot ste jo v nadaljevanki?

Če ne bi mogel imeti svojih otrok, zakaj ne. Spoštujem ljudi, ki posvojijo sirote in z njimi ravnajo kot s svojimi.

Kakšni ste v ljubezni? Bi bili tudi v svojem življenju pripravljeni toliko žrtvovati zanjo kot v Usodnem vinu? Ste dovolj močni za podobne pritiske?

Ljubezen je moje glavno gonilo v življenju. Za »mojo« osebo sem pripravljen storiti vse. Pritiski niso pomembni. Kadarkoli, kjerkoli, karkoli.

prejšnji članek
Dokler te ljubi, te tepe
Zdravje
Dokler te ljubi, te tepe
naslednji članek
Lepe s črno magijo
Moda&Lepota
Lepe s črno magijo